sony iidir![]()
lenovonun modellerini önerebilirim gayet güzel konfigrasyonları var
mesela ;
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni....lir-Bilgisayar
TT CTRCUF STILMS RC
ben asus kullandım, hatta şuan buraya yazdığım yazı kendisi aracılığıyla gerçekleşiyodiğer modelleri bilmem ama 3buççuk yıl oldu ben bunu alalı, bayada hor kullandım açıkçası hala sıkıntısı yok tabi artık sadece internet ve basit şeyler için kullanıyorum ama demek istediğim baya kaliteli çıktı.. marka olarak asus iyi bi marka..
diğer çizimlerim için kullandığım toshiba, marka olarak ondanda memnunum 1buçuk yıllık oldu o da sanırım. özenli davranırsan sorun yok..
model söylemiyorum çünkü onu senin kendi ihtiyacına göre belirlemen lazım..
ama dell demiş birisi ondan uzak durmanı tavsiye ederim çok net kullananlardan biliyorum..
ayrııca fiyatlar baya düştü o paraya gayet iyi bi lap top alırsın
HP den kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın
fiyat performans ve dayanıklık bakımından şu an en iyisi ACER dır fiyatları çok uygundur buyrun bir örnek ;
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...ry=_NOTEBOOK63
Ben HP'nin satis sonrasinin berbat oldugunu cok yerde okudum, fazlasiyla sikayet var.. HP yazicim bozuk 1 seneden fazladir, o sikayetler yuzunden musteri hattini aramak zaman kaybi gibi gelir hep..hala bozuk cihazim..
yok abicim şansı mansı yok bunun
ünide okurken bölümüm gereği en aşağı 50-60 arkadaşımda farklı markalardan laptop vardı mecbur olarak..
biz kendi aramızda sözleşip aldık HP yi ilk çıktığında hepimizinki patladı
sonradan alan bi hayli daha arkadaşımızı uyardık bakın böyle böyle oldu dikkat edin diye dinlemediler istisnasız hepsininki servise gitti
yani düzelmiştir diye düşünenler tekrardan patladı
şans işi anca sorunsuz çıkarsa oluyor HP için![]()
Satişta olan biri olarak soyluorm.Son 2 senedir satiş adeti olarak Acer en öndeki markalardan fiyat-performans orani yuksek oldugu için.Ariza olarak deli gibi oluyo fln yazmişlar ama.Satiş harici geri donusude gordugum için soyluormki oyle aman aman bi ariza durumu yok.10 pc arasinda toshiba 1 tane geliyosa acer 2 tane gelir.korkmaya grk yok.Sonucta şanş işi birazda elektronik.Şuan için Hp dv6 serisi guzel.Dv-6 1144 modelini tavsiye edebilirim 1gb ekran kartli bi model.gene bazi arkdaslar hp aman fln demiş ama ondada cok sikinti yaşamiorz magazada.
Genel olarak fiyat performansa bakmanda fayda var artk 1gb ekran kartli mak.da artti ona gore bi secim yaparsn.
evde 3 tane acer var. 14'' 15'' 17'' üçüde farklı seriler. üçünde de touch pad de sıkıntılar var. zaman zaman touch pad iptal oluyor. evdeyken problem değilde dışarıdayken alet kullanılmaz hale geliyor ama bnm gibi sert ve dikkatsiz kullananlar için tr şartlarında tavsiye edeceğim tek marka acer. fiyatlar piyasaya göre oldukça rekabetçi. kalitede belirli seviyede. sık sık cihaz eskiten biriyseniz maliyet açısından acer mantıklı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)