User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: branda

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3M in bi brandası var şeffaf üstünü örtünce arabanın şeklini alıyor onu bir araştır derim ama acık havada nası olur bilmiyorum kapalı garajlar için o.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brandayı haftada bir kesinlikle havalandırın arabayla temasını kesinlikle önleyin ,

Örneğin tavan köşelerine kaput ve bagaja sünger veya poliüretan türü malzemeler yardımıyla brandanın araç üzerinde streç gibi yapışmasını önleyin hava silkülasyonu olsun boya hava almadığı için solabilir.

Diğer dikkat edilmesi gereken konu rüzgarlı havalar için brandanızı bir çok noktadan aracınıza sabitleyin , aksi taktirde rüzgar yardımıyla ileri geri kayan branda aracınızın sivri ve çıkık kesimleri başta olmak üzere zımpara gibi boyayı alır . (Çok pasta yapılmış boyada astarın görünmesi gibi)

Ayrıca hırsızlık, vurup kaçma, top eziği, yanına park eden arabaların kapı ezikleri (daha fazlası aracınızı bıraktığınız yerin yaratıcılığına kalmış)asker dönüşü brandayı açtığınızda Pimp My Ride'daki zenciler gibi bağırmanıza neden olur

Kendimi bildim bileli branda kullanıyoruz , kapalı garajda toza karşı tavsiye ederim ama açık havada yararından çok zararını görürsünüz.

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende branda kullanıyorum bazen, dışı yumuşak su gecirmeyen bi malzeme içide yumuşak çizilmeyi filan önleyecek derecede bi kumaşımsı madde.. sorun yaşamadım şimdiye kadar. bence kalitelisinden bi branda al için rahat etmeyeceksede küçük yumuşak yastıklardan al arabanın üstüne koy ondan sonra brandayı ört.. branda temas etmesin diye.. hem tozdan korunmuş olur. hemde branda temas etmediği için zarar gelecek şüphesi ortadan kalkmış olur.. ama arada arabanın çalıştırılmasında fayda var. askerliğin süresince arabanın çalışmadan yatması iyi değil..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3M in bi brandası var şeffaf üstünü örtünce arabanın şeklini alıyor onu bir araştır derim ama acık havada nası olur bilmiyorum kapalı garajlar için o.

3M'in kini alır üstüne de klasik bir asker brandası onun üstüne de Pamuk branda takarsınız hiçbişicik olmaz.

Senelerdir botuma aynı uygulamayı yapıorum. Bir ker bile bişi olmadı

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence garajı olan tanıdığın biriyle veya sanayici tanıdğınla anlaşıp bi seneliğine arabanı koyabilirsin oraya car capsule dahilinde hiç de kötü olmaz kanımca
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen yaz arabama hepsiburada'dan içi miflonlu branda aldım , çok da memnun kaldım , arabam sürekli tertemiz kaldı...
    ama köşe noktalarda , yani brandanın kaporta üzerinde gerilme noktalarında branda boyada çok ufak izler bıraktı. bu izler çizik değil de sanki miflonun deseni boyaya çıkmış gibi garip izlerdi ama cila atınca geçiyorlardı...
    yağmurda da kaldı , brandada yırtık olmadığı için içine su almadı hiç...
    ben çok memnu kaldım ama haftada bir havalandırılması gerektiği konusunda hemfikirim...
    ayrıca kış aylarında branda ıslakken açılırsa içi de ıslanacaktır ve asla içi ıslak brandayı arabaya örtmemek gerek...
    hele ki araba da ıslaksa hiç branda örtmemek gerekiyor..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi ben problem yaşamadım sanırsam

yaklaşık 3 seneden beri branda kullanıyorum, branda içeri su almadığı sürece hiç bir problem yaşamadım. su aldığı taktirde o bahsedilen beyaz lekeler oluşuyor onlarda cila ile yada bir süre sonra kendiliğinden geçiyor. şu andada 2 kat branda kullanıyorum ilk kat yeni aldığım ikincisi ise eski olan.

hatta her yaz nerdeyse 2 yada 3 aylığına yazlığa gittiğimde araba devamlı kapalı kalıyor ve hiç bir problemle karşılaşmadım. kapatılmadan araba muhakkak temiz tozsuz olmalı.

** içeri su almasından kastım benim muhteşem kedim köpeğim manyak olduğundan bazen arabanın üstüne çıkıp orda debeleniyorlar o esnada oluşan ufak tefek deliklerden su almasıdır..
    Bana söylemek için birşey kalmamış sağolsun kardeşim aynen anlatmış Bende 2 yıldır branda kullniyorum üstelik açık havada ama bir sorun olmadı şimdiye kadar. Sadece temiz olacak herzaman başka derdi yok. linkte arabaya bak birşey olmuşmu anlarsın
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence garajı olan tanıdığın biriyle veya sanayici tanıdğınla anlaşıp bi seneliğine arabanı koyabilirsin oraya car capsule dahilinde hiç de kötü olmaz kanımca
    garajı olan tanıdığım olsa bu konuyu açmazdım büyük ihtimalle

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir psikolojisi bozuk arkadaşım vardı 4 lastiğin altına koyacağı kare şeklinde içi boş demir yaptırmıştı ve bı kare demirlerin aracın dış kısmına kalacak şekilde araç tavan yüksekliği kadar demir kaynattırmıştı. bir nevi çadır demiri gibi onun dışına geçirdiği tente bezi gibi bir bezi vardı onun üzerine geçirip demirlerede iplerini bağlıyordu. branda sadece aracın ön ve arka tamponuna değiyor başka yeriyle temas etmiyordu. uzun seneler öyle kullanmış çokta memnundu durumda toz alma falan derdide yoktu. Binevi bebek cibinliği dışarıdan komik duruyordu ama başarısı iyiydi.

Burada tüm kabiliyetsizliğimle paintte şeklini çizdim sana fikir olur.

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba için çadır olmuş o ama güzel iş yapar bence

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kafamı kırıp psikolojimi bozsam vede her gün o demirleri saklayacak bir yer vede onları oturtmaya zamanım olsa yapardım çünkü tozlanmasında hiç hoşlanmıyorum

gerçi arkadaş askerde olacağı için uzun süre o şekilde olacağı için faydalı olacağını düşünmekteyim

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta idi sanırım BİM de bi güneşlik satılıyordu açılıp toplana bilen cinsten açıldığında 3m 3m ve 2.5m yüksekliğinde bişiydi 50 lira fiatı vardı onu alıp geri kalan kısımlarıda branda bezi ile kapatırsan oldukça stabil olur bence hem yağmur güneş vs etkenlerden korucak hemde boyaya deymeyecek.

http://www.hepsiburada.com/voit-gaze...tgazebo#tablnk

buna benzer birşeydi.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde bulunur acep bu 3m galiba kapalı garaj buldum gibi

nasyonel
    Misafir
    mrb herkeze bu konu hakında aksesura bolumde garaj ici branda konusunu actım bakın ıstersenız

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi büyük ihtimal askere gitmiş çoluk çocuğa karışmıştır konuyu açan kişi.

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun sahibi, konuyu açtığında 25 yaşındaymış. Görse derinlere dalıp gider heralde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet duygulandım şimdi

mustafaa_akca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende brandayi kendim yaptirdim
    Aracim kapali garajda oldukca toz oluyordu.standart brandalarin cizme ihtimalinden dolayi bende kumascidan metresi oldukca ucuza kumas alip terziye 30 tl karsiliginda diktirdim...cok memnunum iyiki yaptirmisim diorum!!her arabaya bindigimde ter temiz oluyor..kaldiki haftada 2 gun biniorum)

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil de sonuç ne oldu, branda aldı mı, kullandı mı? onu merak ettim şimdi 2009-2014
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)