Sıte icinden çok guvendıgım bir arkadastan bir urun aldım.
Dedım ki masrafını ben karsılalayım sahibinden uzerinden alayım. Taksit imkanım olsun oda saolsun beni hiç kırmaz tabı hemen dedı.
Urunun ılanını actı, urunu aldım, ancak param yattıktan sora kargolayayım Burak olurmu dedi. Bende tabi olur ne demek dedim.
Ama bunun icin senin oraya bir kargo numarası gırmen lazım ve benım onu onaylamam lazım dedım. Oda kfasından bısı sallamıs. Bende o numarayı onayladım.
Esas sorun burda baslıor. Arkadasım aramıs ve demıskı "benım param hala yatmadı" onlarda bu numaraya kayıtlı bır kargo yok yatıramayız bız butun kargoları takıp edıyoruz demışler.
Sonrada ben aradım dedım benım urunum geldı arkadas kargo nosunu kaybetmiş ben urunu aldım bır kolaylık saglayamazmısınız dedım. Sızın sozunuz hukuki bir gecerlılık saglamaz ondan olamaz dedi..
Kadın gonderını haturlıormusunuz dedı bende yok dedım alıcı kım dedı ya benımdır ya annemdır dedım ve tam o anda bı kafamda ampul yandı o gunlerde teyzem anneme kargo gondermıstı ve alıcı olarak annemın adını verdım. Aldıgım subeyı sordular bende soledım. kapatır kapatmazda subeyı aradım ordakı arkadaslar tanıdık oldugu ıcın yardımcı olcaklarını soledıler.
Aradan 10dk gecmeden kargodakı arkadas aradı burak aradılar dedı bende onları arayacagımı soledım dedı ve senı aradım dedi. Bu annenle teyzenınkıın verıorum dedı bende ok dedım ve kapattım.
Sımdı bundan cıkmanın baska yolu aklına gelen varmı? ayın 28ınden ıtıbaren kargolandı olarak gozukucek sekılde...
Bu arada kargoyu gonderen arkadasımada soyledım gonderıcı olarak Teyzemın adını verıcek alıcı olarakta annemın adını verıcek. Sorarlarsada guven problemı yuzunden teyzesıne teslım ettım o kargolıycak dedi diycek.
Bakalım ıcınden cıkabılecekmıyız.
Siz siz olun bunu yapmayın