terslemeyinaln maxipustu ..:ofk:
keske beyaz diildemcsgp rengi olsaydi arac daha guzel olurmus..
Printable View
[QUOTE=Maxiboost;754373]
Aslında mini sevmiyorum çok ufak geliyo bana istersemde alırdım zaten bu araca harcadığım para ile çok rahat 2007 model bir S alabiliyordum ama 307 olan ilgim daha ağırdı ve 307 modifiye edip 307'de bu zevkime doyup daha ilerki araçlarımda direk motora girmektir amacım cooper olsa dış görünüşünü kendim yapıp zevk alamıcaktım direk motor yapcaktım ama artık dış görünüşe doydum:)
Araç Siyahtı Maslak Protac Kaplama Tarafında Folyo Kaplama İle Renk Değişti,,, Onur Gerek Yoktu O renge ozaman hepten cooper çakması dicektiniz;):)
orhanlı sanırım o tüv istasyonu
bende oradan geçirdim aracımı hiçbirşey sökmeden.. :)
gerçi tanıdıklar vardı baya uğraştılar
en sonunda 2. gidişte muayene istasyonuna girmeden geçtim :D
geçmiş olsun beni de motor numarası yüzünden geri çevirmişlerdi bu pejoların motorlarını okuyamam özrü var sanırım adamlar da genel de kıl kuyruk tipler
Far ayarı hikaye bu seferde uzunlar ayarsız diyolar benimki bi-xenon diyorum bi-xenon ne dediler bana orda orda çalışan adamlar arabanın 3 de 1 den anlamıyo bence
yaptırdıgın muayene duyduguma göre biraz tehlikeli olabilir haberin olsn muayene istasyonundaki kameradan aracın geçmez ise muayene geçerli sayılmıyormuş aracı sattıgında karsına aracın trafikden men diye geçiyormus istersen bi araştır ne kadar doğrudur yada değildir bilmiyorm ama yinede bi araştır başın ağrımadan, hatta forumdada böyle bi olay dönmüştü konuda bi vtec muayenesindeydi muhtemelen:rolleyes: