unlocked olarak gelirse sadece imei kayıt yaptırman yeterli
eğer normal gelirse unlocked ettirmen gerekli burdaki şebekelerle çalışması için veya turbo sim kullanabilirsn
2g lerde direk kendinde unlocked yapabiliyorsun ama 3g ler daha yeni :)
Printable View
Öncelikle bilgi için teşekkür ederim
Burada unlocked yaptırmak zahmetli mi?ayrıca ücret olarak ne kadardır acaba bi bilginiz var mı?
temmuz 24 de 2 adet 3gs 32gb getircek kız arkdaşım, parasını gönderdim. aletler sıfır ama sim kilidinin kırılması ve türkçe yükletilmesi gerekiyo. Bi firma cihaz başı 40liraya hallederim garantili dedi.
500€ ya maal ettim birisi bana birisi kardeşime eger istersen irtibata geçelim tabii oda 3. cihazı getirebilirim derse.
acıyorum telefona verdiğim okadar paraya. alo desin yeter artık benim için :)
bundan snra alacağım tek telefon blackberry'dir. kesinlikle tavsiye ederim. çok dha kullanışlı iphone'dan.
dha önce o kişinin kayıt yaptırmamış olması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla.
unlocked olarak gelirse yurtdşından cihaz sorun yok
ama öyle gelmezse turbosim mine öyle 1 şeyle kullanıyorsun sorun olmuyor
sözleşme olayı nedir ?
Elimde 1 aylık 2.ci el ı phone var 3g 16 gb garantisi var kutusu var 1,600 tl almıştım isteyene satarım uygun rakama özelden pm atın ok
Benim düşüncem aslında iphone almamaktı garantisi yeni bitmiş 8800siroccom var çokta memnunum ama fiyatı tr için uygun olunca aldım. Trcell şuanda hala 750€ ya 16gb ını satıyor. benım aldıgım hem speed modeli hemde 32gb :D
evet 2 yılda 1 kez hakkı var ve ülkeye giriş tarihinden itibaren 30 gün içinde yaptırmalı.
daha önceden kayıt yaptımadıklarından bizimkinde problem yok
şimdi orda kontratlı alanlar telefonu açmadan satıyorlar, kontratlı telefonda simlock var onu burada açtırmak gerekiyo program atarak hallediyolarmış görüştügüm firma.
turbosima baktım simkartla takılıyo gibi bişey, ama program atarak çözmeye başlamışlar uzun zamandır. dedigim gibi turkçe ve sim unlock yapabildiklerini söyledi servisin sahibi.
yani şimdi 199 dolara 3g yi alıyoruz sozlesmelı sekılde hıcbıseyı ıptal ettırmeden getırıyoruz burda unlocked yapıp kullanabılıyoruz olay bu sekıldemıdır tam olarak ? ozaman orda sozlesmeyı yapıp alan kısı gereklı taksıtlerı odemek zorunda kalıcak pek anlayamadım ben bu mevzuyu 500 dolara 2 tane 3gs baska turlu nasıl alınır sozlesmesız ?
Amerikada sözleşmeli almak kolay değil arkadaşlar.Öyle kimse kafasına göre sözleşmeli cihaz alamıyor.Operatörler seçkin müşterilerine öncelik tanıyorlar.
daha fazla bilgi için :)
http://forum.donanimhaber.com/m_32418369/tm.htm
sozlesmeli telefon alabilmek icin daha dogrusu faturali bir hat ( aylik belirli bir ucret karsiligi belirli bir dakika konusma suresi ) alabilmek icin kredi skorunuzun iyi olmasi gerekiyor . suan 3g 99+37$ 3gs ise 199+37 dolar . 37 yeni kullanicilar icin att musterisi degilseniz . aldiniz diyelim o sozlesmeyi iptal etmezseniz her ay evinize yapptiginiz anlasma miktari faturayi gonderirler. iptal etmek isterseniz de cezasi var. yani oyle alim gelim die bisi soz konusu degil :D
bende o konudan bahsedıyorum bıkac yerde okudum sozlesmeyı ıptal etmek 170 dolarmıs yani 236 + 170 yapıo eger soylenenler dogruysa tabı
sozlesmeyi iptal edicek adami bulman mesele . iptal edersin birsey degil ama amerikada hersey kendi kredi skorunla yuruyo , yani birisine telefon alicam diye ben hat alip snra onu iptal ettirip kredi skorumu zedelemem . sistem donup dolasip yine sana geliyor . en makulu kesin donus yapacak birileri varsa okul icin felan gelmis onlara aldirin iptal de etmesinler trye gelince att kartini atin gitsin , bir muddet sonra zaten kendileri kapatacaktir.
oda ayrı bı rısk sonucta bı sozlesme ımzalamıs ve odemezse problem olabılır cıdden karısık ısmıs bu ya neyse en guzelı burdan temin etmek hıc ugrasmaya degmez gıbı gorunuyor
ebyade satiliyor sanirim sonucta alip ikinci el olarak stan insanlarda var . oralardan arastirabilirsin .
en güzeli iphone ile uğraşmamak:p formaliteleri cidden can sıkıyor, sırf bunun için samsung jet alıcam sanırım.