getz de performansım düşüyor ama yakıtta herhangi bir hisedilir fark olmuyor zaten çok yaktığı için :)
Printable View
getz de performansım düşüyor ama yakıtta herhangi bir hisedilir fark olmuyor zaten çok yaktığı için :)
dusukluk hissi olrsa manyak gibi :D ust vites dusuk devir yparsam hissediliyo onun disinda gunluk ysantiyi rahatsizeden bir kayip yok
5.7den 6.2ye fılan cıkıo 0.5 artıo 100km gıbı hızda yanı normal bana gore...
Valla yaz kiš acik cogu zmn pejoda lagunada arada sirad aciorum tuketimde bariz bi fark yok:D
laguna 10-12 arasi ykio ztn:D
peco degismio 6-6.5max :D
Bende şehir içi 2lt falan oynuyor, açıyorum bazen darlanınca, uzun yolda hava sıcaksa affetmem hep açarım, pek farketmiyor tüketimde hızlanma gereği hissetmediğim zaman, yani sabit hızda kullanırken...
bendede cok fark etmıor basmıosam gerci gazlarken hep kapatıorum etkisi oluomu bilmiorum oyuzden:D:D
Yanlış hatırlamıyorsam discovery de denemişlerdi klima açıkkenmi daha çok yakıyor yoksa tüm camlar acıkkenmi die.Camlar açıkken daha çok yaktıgı ortaya çıkmıştı :)
camlar acikken ruzgar direnci arttigindan yakitta artma olmasi normal. bazi arac ureticileri test verilerini aciklarken 90 sabit hiz ve tum camlar kapali sekilde diye bir ibare koyuyordu bi ara. hayal meyal o programi bende hatirliyorum.
citroen c3 ve vw polo ile klima açıkken hafif yokuş çıkamıyoruz :D yakıt tüketiminide arttırıyor...ben hep cam açarım ya tek taraf yada çift taraflı.
peki benım araba nıe tam 2 katı yakıyordur?
valla 50 lıraya sabıt 120le 100km zor gıdıor barış.açmazsam 220 230km
gecen bı iş ıcın karsıya gecmem lazımdı bı abımın cordobasını aldım 50lırada mazot aldım full klıma acık yarımın bı centık ustundeydı yaklasık 150 -180 km yol yaptım o gun yarım depoda gerı bıraktım gece arabayı
2o ytl şehir içinde 106 km yapıyorum bazende 95
bence senin hesapta bir yanlışlık var kamer, tekrar bir deneme yap bence.
307 1.6 benzinli otomatik vites ve 19 jantlar ile klima açık karmada 50 Km Yapıyo :)
Buarada Kliması fazla soğutmayan arkadaşlar klima gazınız az olabilir aracınız eski isede gazın tazelenme zamanı gelmiş demektir:)Bu konularda isteyen arkadaşlara yardımcı olurum elimden geldiğince Soğutm Sektöründe Faaliyet Gösterdiğim İçin Klimadan Az Çok Anlıyorum :)