bende de vti var bu kadar farketmesi mümkün değil ya bence başka bir problem olmalı
Printable View
valla defalarca denedım :( polen fıltresını degıstım.guzelde sogutuor aslında.
ısı sensöründe fln mı bişi var acaba.
o kadar km farketmemesi lazım 100 km az yapmışsın hadi 2*3 litre farkederde 100 km farketmesi için 7-8 litre fazla yakması lazım en azından. klima için çok çılgın değer
bu sicaklarda klima non stop calisiyor bizimde valla yakarsa yaksin daha canimdan degerlimi... o sicak o ter o sipir sipir damlalar offffffff
Bugün sürekli klimam açık 150 kilometre yol yaptım sadece 1 - 2 litre farketti..
3o ytl benzın almıştım sehir içinde bugun ışıgı yandı tam 157 km
benm auris dizel klimasız kmde 163 klimayla 220 yakıyor.
Ben 100 lira mazot ile klima açık min. 600-650km yapıyorum. :rolleyes: (sakın sakin sakin torq bandında gittigimi zannetmeyin gayette basa basa gidiyorum)
benim iş ev arası 5500 metre, gülsuyunda çalışma var trafik tıkalı.
günde 11.5 kilometre yapıyorum, yarısı tıkalı, full klima açık ortalama 7.5-8.
Adam gibi yol yapınca 100 lira ile 400 km, hatta son indirimden sonra sapancaya gittim 450 filan yaptı 100 lira, klima fulll açık.
Demek istediğim klima az oynatıyor tüketimi. Vti 'ların teknolojisi eski acaba kayıştan almıyor mu tahriki? Hiç sanmıyorum da..
benim arabaya özel bi sorun var kesin.1.4 vardı bende o bu kadar fark etmıordu 117nm torkuyla:D
merso'larda 00 üstü modellerde klima 1 kayıştan aldığından gücünü klima açıkta kapalıda performans aynı çok güsel 1 olay....
Klimayı söktüm zaten gereksiz ağırlık yapıyodu :D
50 liraya 150 km gidiyorum buarada :D
koray klimasız gezilir mi ya?
ben gece klima açıp yatıyorum:)
klima motorunda sorun olabilir
klima açmıyoruz :D