Geçmiş olsun, inşallah bulunur.
bu taraflara gelirse araç haberimiz olur sanırım.(İzmir-denizli)
Printable View
Geçmiş olsun, inşallah bulunur.
bu taraflara gelirse araç haberimiz olur sanırım.(İzmir-denizli)
Çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur.Bu aralar bu tarz lüks araç hırsızlığı Ankarada da artmış durumda.Çalınan arabalarıda özellikle Çayyolu taraflarında terk ediyorlarmış.Hepimiz dikkatli olalım.Sizlerede tekrardan çok geçmiş olsun.
:( cok gecmis olsun ,ins hic bir zarar verilmeden bırakırlar tez zmanda bulunur yapanlara artık kufur etmeye bıle degmez ALLAH verir cezalarını ins
çok geçmiş olsun umarım bulunur en kısa sürede :(
numarayıda kaydettim ne olur ne olmaz belki çıkar karşıma hemen arayıp bildiririm.
bi dakika ne zaman oldu bu olay ? ben dün bu arabayı kavaklıda gördüm yanımızdan geçti :S
dün veya bir kaç gün önce olmuştur
istersen numarayı arayıp bilgilendir çünkü araç hala kayıp
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur..
dün oldu .
ya dün görülmemişmiydi bu yanımdan geçti falan deniyordu ?
cok gecmıs olsun :(
geçmiş olsun ankara'da rastlarsam ararım direkt
ben birileini görücem birazdan
pardon özür diliyorum konuya böyle mesaj attığım için ama kimsenin byöel bir durumda bu tip hareketler sergilemesine grek yok
geçmiş olsun ayrıca umarım en kısa zamanda bulunur çok bişi olmadan
Arkadaşa geçmiş olsun..Bulunması dileği ile...
-Bu ara bedevi gibi dolanıyorum şehir şehir denk gelirse keseriz önünü alırız fıyakasını aşşagı.
gecmiş olsun.
2 gün önce caddede gördüm aracı.
Büyük geçmiş olsun üzücü bir durum inşallah sağ salim bulunur.
Öncelikle büyük geçmiş olsun..Allah bu insanların hepsinin belasını versin,inşallah fitil fitil çıkar acısı.Ben de görürsem falan hemen haber vereceğim.Hırsızın da alıp caddede falan turlayacağını hiç sanmıyorum açıkçası..
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim..
pazar öğlen itbiarı ile hiç bir haber yoktur..
murat
Ben de Aynı Kanıdayım . O Kadar Dikkat Çekici Bi Aracla En Fazla 1-2 Gün Dolaşabilirler . Bence Siz Sokak Sokak Aramaya Devam Edin , Bi Yere Terk Etmiş Olabilirler , Böyle Dikkat Çekici Bi Aracla Bu Kadar Gezip de Yakalanmamaları Mümkün Değil . :( Tekrar Geçmiş Olsun . İnşallah Hakettikleri Cezayı Fazlasıyla Alırlar :(
Oha artık. Bisiklet çalar gibi araba çalıyor şerefsizler..
geçmiş olsun. inşşllah sorunsuz bulursunuz en kısa sürede. bulununca buradan haber verin.
ben değildim
arabanın içinde ne kadar benzin vardı onu hatırlıyorsanız size yardımcı olabilir zaten sarfiyatı yüksek bir araç hırsızın biticne tutup benzin dolduracağını sanmıyorum.
veya benzin az ise bitebileceği noktalardaki benzinliklere sordurun..
aklıma bunlar geldi :(
bence de çok mantıklı . araştırmak lazım
g.olsun allah hepsinin belasını versin insan arabadan soğuyor böyle birşey yaşadımı
bu aralar gerçekten cogaldı butür olaylar .... son 2 gündür 2 arkadaşımızn teybini anfisini çaldılar birisi gündüz vakti 12 de kapısının önünde... digeri ise merter mc otoparkında
Geçmiş olsun.Çıkma subaru parçaları satan yerleri dolaşın derim,ne yazık ki dikkat çeken bi araç olduğu için direk parçalama yollarına gidebilirler.
kardeş geçmiş olsun inşalaah arabanı bulursun
çok geçmiş olsun konuyu kendi sitemede taşımak istiyorum
daha fazla kişiye gösterelim resimleri
cok gecmıs olsun ısallah bulunur ...
:S umarım başına bişey gelmeden bulunur :S
çok geçmiş olsun umarım en yakın zaman'da bulunur ama arkadaşlarında dediği gibi dikkat çeken bi araç olduğu için dışarda pek gezeceğini sanmıyorum kapalı bi yerde parçalanmıyodur inşallah. Allah korusun :(
Araba hakkında yeni bir bilgi var mı?
araç hala bulunamadı, kaskodan para almak için yasal süre doldu evrak işlerine başladı Murat abi,