yok yok bütün bölümlerde L ye bastım zevkle sildim. Vistayla alakalı bişe görmek duymak hissetmek istemiyorum :) Bundan sonra windows 7 ye gecerim :D
Printable View
yok yok bütün bölümlerde L ye bastım zevkle sildim. Vistayla alakalı bişe görmek duymak hissetmek istemiyorum :) Bundan sonra windows 7 ye gecerim :D
windows 7 tam sürüm çıktı mı ?
Yok daha çıkmadı.13 Temmuzda RTM sürümü çıkacak diye biliyorum...O da bir nevi tam sürüm sayılır...Ben şu an Betasını kullanıyorum ve gayet memnunum : )
zaten windows 7 ile microsoft bir ilke imza atarak xp ye downgrade imkanı sunacağından ilerde 7 ye geçmesende olur :D buda zaten vistanın fişinin çekiliceğine işararet :)
Ya vista kadar sorunlu bir sistem yok zaten :o 13ünde çıksında bizde xp + 7'ye geçelim :)
arkadaslar şimdiki sorunum ses kartıyla. Neyaptıysam calısmadı. Sitesinden driverini yüklüyorum ama calısmıyor. Nedendir? İBM LENOVO SL 500 - 2476 - 3ZG tam modeli :S
bunu denedin mi?
http://www-307.ibm.com/pc/support/si...s/6aa112ww.exe
osman halledemeiysen hala , nlite ile sata sürücüleri entegre edilmiş bir xp versiyonu lazım sana :) Bende var istersen kargo yapayım ;)
buraya yazmadan yapamıyorum sanırım :D Yazdıktan hemen sonra nerede hata yaptıgımı anladım. Suan bütün donanımlarım calısıyor :D Herkese teşekkürler
evet biostan satayı ide yap kur xp yi sonra ide yi sataya çevir tekrar :D
Arkadaşım windows 7 kur gitsin henüz rc ama elbet release olacaktır, üstelik yeni memory sata i/o ve cpu optimizasyonuda gayet güzel
7 Elimde mevcut fakat bir süre daha xp ile devam edicem yeniliklere cok acık bir insan değilim bana kalsa win95 iyiydi :D