bodrum düşünülürse kervansaray baya güzeldi 2007 senesinde uzunca bir süre kalmıştım orda..
Printable View
bodrum düşünülürse kervansaray baya güzeldi 2007 senesinde uzunca bir süre kalmıştım orda..
Cremlin ile Topkapı Palace ın yemekleri birbiriyle yarışıyor kötülük bazında... :D
Sakın bulaşmayın derim...
Antalya Bölgesinde HERŞEY DAHİL bir otele gidipte açıkçası yemeklerini çok beğeneceğiniz bir otel malesef yok.
Yıl içinde devamlı otellerde kalan hemen iş yerimde yanımdaki arkadaşımdan alıyorum tüyoları... Yılın 6-7 ayı otellerde kalıyor iş gereği... devamlı da yazlık bölgelerde...
Yemeği fena olmasın , ortamı da güzel olsun diyorsanız; Pine Beach Belek, Papilliın Aysha Belek tercih edilebilinir... ( arkadaşın yalancısıyım :) )
SU SESİ ni de tercih edebilirsiniz...
topkapıya 4 sene önce gitmiştim yemekleri biraz porblemli o zaman dahi çok yeni değildi
o zamandan beri tadilat veya yenileme yapılmadı herşeyiyle eski ve geri kalıyor
sungate te 1 hafta kaldım geçen sene rusyanın göbeğinde kalsanız bu kadar rusu bi arada anca görürsünüz gelen rusların kaliteside çok yüksek
amara dolce vita da var muazzam bir otel de luxe odada kalmanız tavsiyemdir
bir tavsiyem size ise calista otel kitle olarak genç bi hayli fazla..
AMARA CLUB MARİNE tavsiye ederim...;)
Kesinlikle ADAM & EVE ...Denetimi bizde bu otelin ve mükemmel bir otel her açıdan.
Cem sabahtan başlayıp akşama devam ediceksen masraf yapmayın o kadar :D Sizi Antalya paklar abicim. Bol bira, bol Rus, bol Alman... Gündüz privet diyip söze girip akşam disco demen yeterli olacaktır :D Önerim Manavgat/Side'ye gitmen. Side gerçekten bu konuda çok hareketli biyer. Hem otel fiyatları da o bölgelerde iyi.
Topkapı ve Kremlin Palace facia uzak durun derim bir otelci olarak.
Cem şurdan girip yorumları okumanı şiddetle tavsiye ederim
www.tripadvisor.com
bodrum divan palmira
kremlin kundu
adam & eve belek
susesi belek
adem & havva da odalar full aynaymış doğru mu
bodrumda dewremülk werelim :D
sungate ıyımıs ablamlar kaldı orda, fazla buyuk ama yorulduk dıor yemege gıderken..
ben kemerden sasmam valla antalya bolgesıne gıdıceksem:D:) orda bı yer bulur takılırm:)
antalyada bı otele gıtmiştim gecen sene su oteldı galiba elini attıgın heryer beyaz ve ayna :D :D
valla ban sorarsanız kemerde yaşayan biri olarak AMARA derim 10 numara...
Gloria Golf Resort derim:)