User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
188 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İlk yerli spor otomobili üretimi için işbirliği

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bolu dagi tuneli icin alman muhendisler gelmis iki karsi noktadan baslari birlesme yerinde 1-2 mm'lik sapma payi ile bitiririz demisler ayni seyi fransizlar ve ingilizler 3mm hata payi ile bitirebileceklerini soylemisler. japonlar ise ayni isi hem daha hizli yapacaklarini hemde sifir hata payi ile yapacaklarini belirtmisler. sira bizim Turklere geldiginde iki ucdan baslariz bittiginde ya bir tuneliniz yada iki adet tuneliniz olur demisler.
    Koptum buna
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugatti eb110 un üstüne kurulmuş bi araçtı yanlış hatırlamıyosam edoniste...
    ben sadece bugatti de çalıp sonra ayrılan/emekli olan türk-italyan arkadaşın yaptığı bi araç olarak biliyorum , bugatti üzerine kurulduğunu duymadım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumda Turkiye çapında araba konusunda Pnumatik ve Didaktik olarak en bilgili gencler bulunmakta. Arastırma olmadan yardım istenmeden gozu kapalı anam babam usulu veya sanayi usulu yaparlarsa yerden yerede vururum her turlu yakarda yıkarım. Chery'i hepiniz gordunuz kacınız hakkında guzel sey soyleyebılıor. Kusura bakmayın bu kadar bılgı dolu ınsan varken hatta ve hatta Dunya capında un yapmıs turk otomobil tasarımcıları hayattayken, salla pati çizilen bir dizayn için kimsenin arkasında durmam Ulkemin adınıda ETOX Turkiyeden cıkma diye rezilde ettirmem
    KA Style

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda turkiye çapında araba konusunda pnumatik ve didaktik olarak en bilgili gencler bulunmakta. Arastırma olmadan yardım istenmeden gozu kapalı anam babam usulu veya sanayi usulu yaparlarsa yerden yerede vururum her turlu yakarda yıkarım. Chery'i hepiniz gordunuz kacınız hakkında guzel sey soyleyebılıor. Kusura bakmayın bu kadar bılgı dolu ınsan varken hatta ve hatta dunya capında un yapmıs turk otomobil tasarımcıları hayattayken, salla pati çizilen bir dizayn için kimsenin arkasında durmam ulkemin adınıda etox turkiyeden cıkma diye rezilde ettirmem
    + 1905.....

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türk milletine iyilik yaramaz evde kös kös oturun....
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YKP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türk milletine iyilik yaramaz evde kös kös oturun....

boşa okulunu okuyoruz bu işin ztn
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en azından denemişler, her denemenin sonucuda başarılı olacak değil, yanlışlardan ders çıkarılır ve üstesinden gelinir. emeklemeden yürüyemeyiz, (devrim ile direk koşmaya başlamıştık gerçi de)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en azından denemişler, her denemenin sonucuda başarılı olacak değil, yanlışlardan ders çıkarılır ve üstesinden gelinir. emeklemeden yürüyemeyiz, (devrim ile direk koşmaya başlamıştık gerçi de)
    O zaman sen bosuna okudun 4 sene be Mertcim bak adamlar kara düüzen devam

Bizde yapalım en guzelınden bır detox
    KA Style

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yapalım çizerim bn
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumda Turkiye çapında araba konusunda Pnumatik ve Didaktik olarak en bilgili gencler bulunmakta. Arastırma olmadan yardım istenmeden gozu kapalı anam babam usulu veya sanayi usulu yaparlarsa yerden yerede vururum her turlu yakarda yıkarım. Chery'i hepiniz gordunuz kacınız hakkında guzel sey soyleyebılıor. Kusura bakmayın bu kadar bılgı dolu ınsan varken hatta ve hatta Dunya capında un yapmıs turk otomobil tasarımcıları hayattayken, salla pati çizilen bir dizayn için kimsenin arkasında durmam Ulkemin adınıda ETOX Turkiyeden cıkma diye rezilde ettirmem
    kim neyi rezil ettiriyor ? su an elimizde baska bir ornegi var mi gunumuzde ? Bu adamlar bir sekilde birsey basarabilmis bir araba oyle yada boyle ortaya cikarmislar. Sen yapabildin mi? biz yapabildik mi arkadasim? Yapamadik, bunun bir suru politik yönü var bu konular hakkinda bir bilgin var mi acaba? Bunca sene sence bosu bosuna mi bize otomobil motoru urettirilmedi ? Bosu bosuna mi bu yone yatirim yapilmamasi saglandi... Cok cok basit düsünüyorsunuz.. (isim vermemek icin bu sekilde konusuyorum) taaa bilmemkimler zamaninda yollarimiz yapildi ama avrupa gibi degil, avrupada sanayi devrimi yasandi, bu ne demek adamlar tren yollari metrolar vs ler kurdu ve bize otoyollar yapildi petrol bagimliligi icin. Ok petrol bagimligigi yasadik otomobillet nereden geldi? Tabii ki yabanci kaynaklardan. Simdi güzel olmasada bastan savma olsada TR da üretilecek(insallah) bir aracimiz oldu.

Lütfen facebookta yorum yaparmis gibi basit dusunmeyin, yazima devam edecektim ekonomik anlamda fakat 1) cok uzun surer 2) cogu insan sıkılır okumaz.

Bu kadar adam varken rezil ediyorlarmis, ac telefon de ki ben yardim etmek istiyorum, niteliklerim bunlardir ben de dahil olmak istiyorum. Koiningseg ( adi her ne ise kesin yanlis yazmisimdir) yol tutmuyor ve top gear pistindeki sayili "Stig" kazalarina ekleniyor, Top Gear yorumuyla araca spoiler ekleniyor, fakat bizim buradaki engin bilgiye sahip arkadaslarimiz yeni bir kilometre ta$i olacak araci baltaliyor. Dedigim gibi güzel elestiriler var fakat bu kadar hırpalamanin bir anlami yok, acin telefonu bu bu bu teknik olarak yanlis bunlari yapamamissiniz biz tatmin olmadik yada vsvs. Yok, türk mantigi bir ben desem degisir mi?

Bu gidisle hicbirsey degismez. Yıkıcı degil yapıcı olun, bu isler sadece muhtsem tasarim performansa dayali degildir, sermaye olmadan anca buna imza atabilirsiniz. Motorsporlarina bile bu kadar destek varken(F1,WRC ye ragmen) siz bu adamlarin azmini baltaliyorsunuz, yazik. Zamaninda insanlar hava filtresi takinca övünürdü, biraz geriden geliyoruz ama bu bir adım bunu bir kavrayin ve düsünün.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kaç makyajdan ve daha güçlü bir motorla birlikte gerçekten spor araç olabilir..çok kötü değil ama ilk içinde fena değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

senin dediklerine de %200 katılıyorum ekliyeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saol kavramama cok yardımcı oldun.

Sizde sanırım algılama eksıkligi var veya bızde anlatma eksıklıgı.

TAMAMIYLE Turk yapımı olan bu ETOXtaki jantlar neden toora stoplar neden 106 ıc aksam neden megane 2 motor neden megan 2?

Anlamıyormusunuz bı sase ıle bı motoru bırlestırmek artık lehım yapmak kadar kolay. Insan kandırmakta oyle. Bılmeyene ben bunu tek basıma yaptım dersınız.

Bu ARABA TURK YAPIMI DEGIL Bunu anlayın!!!

Sacma sapan sıyası yonlere cekmeyın ıslerı Tekrar edıyorum Turk Otomobil tarihini Ozellıkle DEvrim ve Anadol uzerindeki bilgilerime cok guvenıyorum o zamandaki siyaset sahnesının kurbanı olduklarını adım gıbı bılıyorum.

Ondan sız once ne anlattıgımızı anlayın ona gore yazın.
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ellerinden daha iyisi gelebilirdi, bu işe gönüllü olacak o kadar çok insan varki. keşke daha seçme bir ekip ile çalışsalarmış daha kaliteli sonuçlar elde ederlermiş diye düşünüyorum. türkiyede onlarca tasarım okulu var aç bi yarışma ne tasarımlar çıkardı, güzel bir işe yeltenmişler ama doğru planlama yapamamışlar ve sonucunda bir çok zoruk çekerek, ellerinden gelen bu kadar olmuş diye tahmin ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ellerinden daha iyisi gelebilirdi, bu işe gönüllü olacak o kadar çok insan varki. keşke daha seçme bir ekip ile çalışsalarmış daha kaliteli sonuçlar elde ederlermiş diye düşünüyorum. türkiyede onlarca tasarım okulu var aç bi yarışma ne tasarımlar çıkardı, güzel bir işe yeltenmişler ama doğru planlama yapamamışlar ve sonucunda bir çok zoruk çekerek, ellerinden gelen bu kadar olmuş diye tahmin ediyorum.
    Ya mertcım uretim olsa yıne opup basıma koyucam.

Anlamıor arkadaslar, Gogusu Megandan al, onu burdan bunu burdan al getir evde topla. 1450 kıloymus arkasdalar nesı o kadar dıolar. Allah vere dısıda baska bır arabadırda macundan boyle yapmıslardır dıcem olmıcak.

Bız uretenın herzaman arkasındayız, hadi çin işi olalım kopyacınında arkasındayız ama bırebırını alıp takıpda bız bunu urettık dıyenınde onu savunanınada karnımız tok
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saol kavramama cok yardımcı oldun.

Sizde sanırım algılama eksıkligi var veya bızde anlatma eksıklıgı.

TAMAMIYLE Turk yapımı olan bu ETOXtaki jantlar neden toora stoplar neden 106 ıc aksam neden megane 2 motor neden megan 2?

Anlamıyormusunuz bı sase ıle bı motoru bırlestırmek artık lehım yapmak kadar kolay. Insan kandırmakta oyle. Bılmeyene ben bunu tek basıma yaptım dersınız.

Bu ARABA TURK YAPIMI DEGIL Bunu anlayın!!!

Sacma sapan sıyası yonlere cekmeyın ıslerı Tekrar edıyorum Turk Otomobil tarihini Ozellıkle DEvrim ve Anadol uzerindeki bilgilerime cok guvenıyorum o zamandaki siyaset sahnesının kurbanı olduklarını adım gıbı bılıyorum.

Ondan sız once ne anlattıgımızı anlayın ona gore yazın.
    Ben gayette ne anlattigimi anliyorum ve biliyorum. Zamaninda bu isler cok daha kolaydi bu isler bu kadar sermaye gerektirmiyordu Dodge ile ilgili yorumu top gear dan da dinleyin. Gelsin biri bu foruma milayarlarca dolar sermaye yapsin bu forumdan eminimki bu aracin 5 kati birsey ve komple yerli yapimi otomobil cikar. Aramizda mühendiste var ralli, pist pilotu da.. kisa zaman icinde eminim mantikli birseyler su yüzeyine cikar. Fakat siz bu sermayeyi saglayamamisken adamlar cabalamis ve ugrasmis. Bu kadar yerin dibine vurulmasina gerek yok.

Dedigim gibi aç telefonu adamlara deki iste sudur budur yardimci olalim vs ben sahsen kendim yaptim geri donerler donmezler onemli degil fakat 1 kisi bile bu isi degistirebilir. bunca zaman niye yapilmadi da simdi bu gündeme geliyor asıl sen bunu bir düsün..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak anladım demek istediğini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gayette ne anlattigimi anliyorum ve biliyorum. Zamaninda bu isler cok daha kolaydi bu isler bu kadar sermaye gerektirmiyordu Dodge ile ilgili yorumu top gear dan da dinleyin. Gelsin biri bu foruma milayarlarca dolar sermaye yapsin bu forumdan eminimki bu aracin 5 kati birsey ve komple yerli yapimi otomobil cikar. Aramizda mühendiste var ralli, pist pilotu da.. kisa zaman icinde eminim mantikli birseyler su yüzeyine cikar. Fakat siz bu sermayeyi saglayamamisken adamlar cabalamis ve ugrasmis. Bu kadar yerin dibine vurulmasina gerek yok.

Dedigim gibi aç telefonu adamlara deki iste sudur budur yardimci olalim vs ben sahsen kendim yaptim geri donerler donmezler onemli degil fakat 1 kisi bile bu isi degistirebilir. bunca zaman niye yapilmadi da simdi bu gündeme geliyor asıl sen bunu bir düsün..
    o zaman bunu dünyaya %100 yerli türk yapımı bir araç olarak lanse etmicekler. çünkü öyle değil. motorunuda içinide vsinide biz yaptığımız zaman bu şekilde duyurulması gerekir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yahu neyını dusuneyım bu araba 2-3 senedır bu sekılde nerdeyse turuncusu tutmadı dıye bunamı gectıler anlamadım bende.

2-3 senede bu zati muhteremlerın etrafında hıcmı yol gosterecek adam yoktuda dınlemedıler. Koskoca ERTEX hıcmı bılen bırı gelmedı bunlara. Ha gelmedı dıyelım yazık olmus. Kı bana gore bı dunya adamda yorum yapmıstır bu araba cok yerde gorucuye cıktı. Ben Armada'daki fuarda cok anlattım bu bole bu bole dıye cok dınlemısler bellı

Siz hala alkıslayın boyle işleri gozunuzun boyası bunlar sızın.

Uretım olmayan yerde emekten bahsetmek heleki bu emegı kendıne mal etmek bana göre çok ayıp cok
    KA Style

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)