Maşallah hayırlı ve kazasıs biner inşallah yeni sahibi.
Printable View
Maşallah hayırlı ve kazasıs biner inşallah yeni sahibi.
36bin dolar deilde 40 milyarım olsa düşünürüm :D
luleburgazda var bi tane siyah
peter bilmemne modifiyeli hatirliyorum ben yillar once otohaberin tuning ekinde cikan bi tane :)
arastirdiktan sonra bulunur vardir daha fazla...
kirmizi olanda eger orjinal km'deyse biraz daha pazarlikla alinabilir belirtildigi kadar temizse,rx7'nin bu kasasi heryerde guzel rakamlara satiliyor bence cok asiri pahali degil fiyat
arac hayirli olsun bu arada cok guzel masallah ;)
1994-1997 Yılları arasında ataköy Atriumda 2 araba nefesimi keserdi. Çil çil yanan RX-7 dış görünüşü yıkıyordu ortalığı bide arka koltuğu yoktu komple anfiler falan vardı gayet güzel sistemlenmiş. İkinci araçta Laguna V6 mı V8 mi ne performanslı modeliydi body kit jant yay falan çok güzeldi oda.
hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin ne kadar bu mesajı yazarken yanımda olsanda :D
ankara fena oldu, ae86lar aldı başını gitti zaten, drift orgları dahada neşeli olucak bu gidişle, hayırlı olsun.
arabaya ne zamandır bakıyodum sahibindende çok hoşuma gidiyodu yani orjinale çevirilirse diye.. hayırlı olsun
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin iyişallah, bu arada nazar değecek kem gözlerden onurum, sildir konuyu.
su imzana hastayim abi ben senin:)
Onur o arabayı alnının teriyle aldı Helal mala bişey olmaz rahat ol .
Hayırlısı olsun güzel bi parça :D
kem göz bu güven olmaz,