bende 7 debaslıyorum 15,30da bitiyo 8 saat :D
Printable View
yeni mesalara bölümünde de sadece bu konu var çok ironik keh keh
http://img217.imageshack.us/img217/5318/ttbos.th.jpg
Sabah 7 Akşam Belli degil *7 gün devam....
Hergün çalışmak zor gerçekten
Walla dün geceki Epey uzun rolling specten 5.30 gibi döndüm. 2 saat falan uyudum şirkette çalışıyorumda incik boncuk işlerle ilgilendim anca girdim foruma :) pazar günü çalışmak kötü yawww :(
Malesef bu ara bütün işyerleri ticarethanelerde böyle insanlar krizi bahane edip canımızı çıkarıyorlar kriz var ister çalış ister çalışma :(
firmada ne kadar çalışan insan varsa çıkış verdiler,şimdi maaşlarını askeri bölümünü bankaya yatırıyorlar gerisinide elden veriyorlar neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde işene gelmiyorsa çalışma diyorlar .
suan kimbilir kaç kişinin arkasında pireler ucusuyodur:D
bu sıcakta pireler bile uçamıodur walla...
bune sıcak ya...
Can skntisindan gittim araba pazarini geziim dedim keyif vermedi:D dukkana dondum donmez olaydim:D haha kagit kurege gomuldum...Ahh ahh gonul ister sabah 8.30 aksam 5 ama nerdeeee :D
TechTurkeyi seviyoruz yakından takip etmeye çalışıyoruz :)
Evet 7 gün çalışma kervanına bir kişi daha sabah 9 akşam 10 pazar günü ızdırabı herkese hayırlı mesailer pazar günü çalışmak hakkaten çok kötü bi durum.
Cumartesi geceleri çoğu forum boş oluyor :D Cumartesi gezmek eğlenceli olduğu içindir büyük ihtimal :)
çalıştığım işyeri kapanmasaydıda pazar günüde çalışsaydım,çalışmamakta zor kymetini bilin bence
orası öyle aam fazlasıda harbiden cok kasıyor insanı c.tesi yarım gün pazar tatil forever :)
genellikle sabah 9 giriş akşam 9-10 çıkış işyeri klimalı olduğu için saat 7 de çıkmak işime gelmiyor :) ben o yüzden kalıyorum haftasonlarıda çalışıyorum ama evden... allah herkese kolaylık versin...bu kriz ortamı bitermi bitmezmi ne zaman biter oda bilinmez
valla anket yapmak lazim internete girdiginde kac kisi facesinden once techturkeyi aciyor diye :)