3gs çok ısındığı için yanma çatlama oluyormuş
http://blog.omio.com/wp-content/ipho...uffe-brule.jpg
iPhone 3G overheats, burns sleeping man’s leg
Printable View
3gs çok ısındığı için yanma çatlama oluyormuş
http://blog.omio.com/wp-content/ipho...uffe-brule.jpg
iPhone 3G overheats, burns sleeping man’s leg
Bold öneririm. Wifi da var 3G de.
Dokunmatik istersen Storm :) Bu arada Storm'un dokunmatiği diğer telefonlar gibi değil. Tuş yok fakat tıklama hissini hissediyorsun ekranında. O yüzden kullanımı gayet basit ve güzel.
Pearl serisinde qwer klavye yok. Kullanımı biraz zor :) 8100 modelindede wifi yok.
Birde en önemli özellikleri Blackbarry messenger ve push mail.
push mail'da pop3 mailinizi her an her saniye istediğiniz yerden ulaşma imkanınız var. size mail geldiğinde gerçek zamanlı olarak telefonunuzada mesaj olarak geliyor. hatta kimi zaman erken bile geliyor :D
Birde Blackbarry messenger sayesindede dünyanın neresinde olursa olsun, blackbarry si olan bir arkadaşınız ile ücretsiz msn gibi yazışabilirsiniz. Hayat boyu :D
Avea'nın kampanyası ile satın alırsan ücretsiz internet vs flnda veriyor çok mantıklı bence.
Bariz fark :
3 megapixels Autofocus Video recording
Improved Performance
Built-in video camera with editing
Voice Control
Compass2
Battery life
en basitinden 3G ile cekilmis resimler bile bircok 5mp kameradan daha kaliteli cikarken kamera cok daha kaliteli bir yapi almis. ayrica kucucukde olsa biraz daha hafiflemis.
gerci yanlisim varsa duzeltin lutfen ipodlar uzerinde bir test yapilmisdi. bos bir ipod ile 3500 parcalik bir arsiv yuklenmis ipod ile arasinda 0.4gr agirlik farki olusmus ve parca yuklendikce agirlasiyor diye haberleri cikmisdi hatirlayan varsa. bu ikisinin arasindaki 2-3 gr.lik fark bu nedenle konmus olabilirmi acaba ? :D
siyah almak daha mantikli o zaman yanik izi belli olmaz en azindan :D
Birde blackbarry kullanıcılarının pek çok kez yaptığı hata. Uygulamaları kapatmıorlar. Arka plana atıolar. Buda şarjın çabuk bitmesine yol açıyor. Snra şikayet ediolar şarj hemen bitio ısınıo fln diye :D Aldanma onlara :D
2g zaten alakasız bir kasa.
3g ve 3gS aynı kasayı kullanıyor. Bende gördüğüm ve kullandığmdan söylüyorum.
Zaten 3G vs 3GS karşılaştırma olarakda apple kendi sayfasında kasası hakkında bir geliştirme olduğundan bahsedilmiyor... Senin 3Gs özel bir model herhalde.
ıphone da ölü pixele denk gelen oldumu yoksa bi benmi bedeviyim ...
Bariz 1 adet kırmızı nokta var ekranda yaw siyah yapınca arka planı geliveriyo one ...
walla düşündüğüm bir cihaz şu sıralar...fakat konudan dolayı kafam karıştı...
napcam ya:(
garantiden değiştiriyorlar diye hatırlıyorum :)
ayrıca bence 3gs ile 3g arasında gozle gorulur bi fark yok hızlanması ve pil omru dışında dışında geri kalan hepsi uygulama işletim sistemi ile ilgili farklar :) app store de yakında eklenir herşey :)
bb almak isteyenler bence 8900 curve ye bi goz atsınlar sonrada bi nokia e71 e :)
geçen hafta E75 almaya niyetlenmiştimki turkcelldeki arkadaşım N97 gelicek onu bekle dedi biraz daha beklemeye karar verdim :) ama genel olarak inceledim biraz kullanma fırsatım oldu gerçekten çok iyi bir cihaz N series uygulama ve oyunlarınıda destekliyor :)
http://www.teknokampus.com/upload/re...okia-e75-2.jpg
benimkinde var.. kafasına göre 2-3 yerde kırmızı ve yeşil noktalar çıkıyor tam ekranın ortasında :) gittim aldığım yere bunu söyledim en az 4 tane ölü piksel olması gerek değişmesi için gibi saçma sapan birşey söylediler.. yanımda garanti belgesi filan yoktu üstelemedim.. 3gs gelsin şansımı zorlicam vericem bunu belki 3gs alırım aradan bende kaynayıp :D
bende 3 aydır e71 kullanıyorum, memnunum genel olarak fakat internet sayfaları kullanımı ve mouse imgesi çok kullanışlı değil. sayfayı komple göremiyosun mesela. iphone alıcaktım 3Gs yi görünce burda beklim dedim. kullanımı nasıl net penceresi açınca görünüm nasıl? biraz kullananlar yorumlayabilirmi?