kadranını söktüğünde arkasına baktıgında anlarsın zten neyin ne oldugunu duy şeklinde çevirip çıkartıyorsun ampul içinde söküp yenisini takıyorsun sonra duy'u yerine sokup çeviriyorsun o kadar ama aldıgın ampullerin kalitesi önemli az yanıyorsa pek verim alamazsın.
ereldekiler kaliteli ampullerdi onunla görüşebilirsin foto makinam olsaydı resim çekip gösterirdim duyların nasıl oldugunu ama kadranı söktüğünde anlarsın nasıl yapıcağını.
YApmak istersen yardımcı olurum diyeceğim ama ankaradasın
Pek bi zorluğu yok kadran çerçevesini söküyorsun.
Ardından kadranı söküp arkadaki soketleere aman dikkat edip söküyorsun arkada ampuller çok kolay çıkıyor 106 nın görmedim ama benimkiler çevirmeli çıkartıp kolayca takabiliyorsun.
sonra direk montaj mis gibi oluyor![]()
tuning shoplarda bulabilirsin yanlış hatırlamıyorsam 24ün üstünde idi ampul sayısı bende 32 tane led var.
toplam 20-30 tl ye hallediyosun kaliteli ampul alırsan
dediğim gibi ampulun kalitesi çok önemli sönük yanan alırsan bu ne ya diyebilirsin xenon kalitesine yakın ampuller var onlardan bulmaya bak.
gerçekten iyi oldu göki teşekkürler. benim 106 dada çok kötü. Gece göstergedeki hiçbirşeyi göremiyorum ışığın kendine hayrı yok. sadece benzin ışığını görebiliyorum keşke bitek onu göremesem![]()
![]()
Erel arabanın her tarafını söktün zaten..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
2000-2001 106 gtı kadranı isteyenlere aşağıdaki resim uygundur sanırım..
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)