eline saglık super
Printable View
eline saglık super
Walla bendede inmiyor şuan?
Güzel şarkılar.Eline sağlık hocam.
dinledikce dahada guzelmıs 10 numara
Error veriyordu düzeldi şimdi indiriyorum :)
kaçırmayın :D
Indirdim...Zaten hepsi ipodumda varmis:D
Walla abi emeğine sağlık bendede neredeyse hepsi varmış ama listeye bakınca gözlerim birkaç efsane daha aradı mesela
Queen-you don't fool me
Demis rousos-far away
killing me softly
in the army now vs vs vs
Eger vakit ayirabilirsem bende de bi ton var bunlardan degisik.Upload edip koyarim siteye.
eski şarkılar her zaman beni daha çok eğlendirmiştir hüzünlendirmiştir. Sanırım emek ve duygu yoğunluğu daha fazla olduğu için. Şimdi herşey bilgisayar üzerine..
Şuan indiriyorum. Elinize sağlık. Zevkle dinleyeceğime hiç şüphe yok ;)
Emeklerine sağlık
elıne saglık cok guzel derleme bız yaslılar bunların degerını ıyı bılır :)
Elinde eski şarkıları olanlardan da bekliyoruz o halde. Siz upload yapın ben ilk sayfaya eklerim. ;)
Eski şarkılardan güzel arşivim var ancak bilgisayarımda bir problem olduğu için format atmam lazım zaman bulunca . müzikler HDD nin ayrılmış kısmında format atınca silinmeyecekte düzelince ekleme yaparım. birde güzel arşivi olduğunu bildiğim murat abi vardır (sword) oda görünce ekleyecektir birşeyler.
paylasım için tesekkürler
Close II You - Baby dont go.
Çok güzel paylaşım oldu ya.Eski günlere götürdün bizi Onur :)
Teşekkürler tekrardan.
süpper süüper işte paylaşım diye buna derim, teşekkurler onur
Walla onur çok iyi oldu bu be...arabada bulunması gereken bir klasik:D
Teşekkür
Beğenen herkese teşekkürler. Yeni albüm yolda. Ben Beğendiğim ve dinlemekten zevk aldığım şarkıları paylaşıyorum. Varsa özel istekler onları da albüme katabilirim. Summer hits Vol I geliyor :) Türkçe ve Yabancı karışık halde olacak. Özellikle şu şarkıyı koymalısın diyen var mı?