arkadaşlar dun akşam sis lambaları yuzunden ceza yedim ehlıyet ceza puanımda bıraz kabarık acaba sıs cezasının kaç puan oldugu hakkında bılgısı olan varmı polıs 20 oldugunu soledı dogrumudur yoksa gozumu korkutmak ıcınmı soledı???![]()
arkadaşlar dun akşam sis lambaları yuzunden ceza yedim ehlıyet ceza puanımda bıraz kabarık acaba sıs cezasının kaç puan oldugu hakkında bılgısı olan varmı polıs 20 oldugunu soledı dogrumudur yoksa gozumu korkutmak ıcınmı soledı???![]()
Şubat 2009 tarihli böyle bi yazı yazılmış bi forumda..Ne kadar doğrudur bilemiyorum..İlkinde 95 TL +10 ceza puanı 2. sinde 145 TL + 20 ceza puanı 3.sünde 275 TL +30 ceza puanı 4. sünde 1075 TL+ 40
Dr.Ecu
cemim geçmiş olsun, nedir senin bu polislerden çektiğin yahu? sis okadar yoktur en fazla 5 dir diye düşünüyorum
edit : cem 10 puanmış, nerde yedin cezayı?
edit 2 : http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgul...sorgulama.aspx bu adresten sorgulama yapabilirsin
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
abi hiç sorma suleymandemirel de mono nun orda ınş. 10 puandır baktım ehlıyet sorgusuna daha gozukmuo ceza!!!
netten baktım 10 puanmış, cidden çok üzüldüm. geçmiş olsun cemim. ne alaka sis farı yakmazdın sen?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Geçmiş olsun..Sislerden de ceza mı yazılır yaw..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hiç sormayın ya hep ıyı nıyetım devleti biz zengin ettık... valla açık kalmış emrah abii valla su adanada her turlu cezayı yedık bakalım hayırlısı inş. 10 puandır yoksa gıdıcek bu gıdısle ehlıyet...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)