hayırlı olsun kanka.. yarın nereye gelecegini biliosun .. :)
Printable View
hayırlı olsun kanka.. yarın nereye gelecegini biliosun .. :)
knka kolayda alışmak lazım :D ayaksız debriyaj beni bozdu :D
devrilebilme ihtimali sadece 0-30 km arasındaki hızlarda mevcut yani yan yatma olayı,onuda koruma takozları kullanarak kendınıze guven vermenızı saglıyabılırsınız.onun dısında istesenizde cok zor devirmesi yola cıkınca motor tecrubenız warsa(125cc,250cc vs) hersey kendılıgınden oluyor zaten...
bi binsen bırak yakınından gecmemeyi dibinden ayrılmassın :D:D
:D :D :hehe: :cokgreen: :hoo:
akşama kadar aynı şeyi söylüyorum hilmi abi =) turbo busa var abi onu verelim sana :P atmosferik kesmez
abi sen resimlerden gördügüme göre baya bir hafifsin seninle devrilme degilde ucma problemi olabilir en kötü ihtimal :S bir alışşan zade yi bırakırsın :D iddaaya girerim
laz onuda söker :D:D:D:D:D aehaehauheauh
ben 40 kilo atarım :D
benim motor en son düşüneceğim değil hiç düşünmeyeceğim araçtır her halde
motor kazasına tanık olmuştum ondan sonra evlerden ırak olsun dedim mümkün oldugunca motorlulara dikkat ederim uzakda dururum.
kanka ben motorun cambazı degilim ki efendi efendi kullanan sadece gece cıkınca gaz acan biriyim gün içinde gittigim yerler var oralara turbo busa ile gidemem 1 ikincisi bana cok hızlı gelir o bak az önce gsxr ı garajdan aldım yıkamak için dükkana getirdim bana cok hızlı geliyor 1 2 heryerde mi arkası gelir hemde az bişi yüklenince :)