berkanokan-ben-kop 2 gün önce bestekardaydık gece saat 1-2 civarı 5 tane çekici 3 ekip geldiler 10 dk içinde süpürüp gittiler 1 adet cooper s 1 adet yeni clio vs vs biz gittikten sonrada devam etmişlerdir.
Printable View
berkanokan-ben-kop 2 gün önce bestekardaydık gece saat 1-2 civarı 5 tane çekici 3 ekip geldiler 10 dk içinde süpürüp gittiler 1 adet cooper s 1 adet yeni clio vs vs biz gittikten sonrada devam etmişlerdir.
bilgi için teşekkürler
kayserıden yenı emnıyet muduru gelmış egsozlu kalmasın demiş modıfıyeli araba istemıyorm demiş park muayne yazın demiş valla bızım ekıp hep sokturdu egsozunu falan cok sıkmaya basladılar
ankarada çekici işleri yapan bir firmadaki bütün çekici araçları kiralamış emniyet. son dakika. toplu infazlar gerçekleşecek gibi oturun evinizde brolar
gerekce goremedım ben?
Bende Ankaralıyım ama Ankarada deılım :D
Geçmiş olsun canlarım :D
Çıkın gelın burda sadece rus trafıgı var o kadar :D
hauhau haberlere bak...nerde cevirme yapiolarmis....
gecenlerde sasmazın onunde vardı cevirme 2 cekici parka goturup geri geliyordu :)
daha demin bestekarın ilerisinden devam edince bpye gelmeden park etmiştik mekana girmiştik, her zaman park ettiğimiz yerdi bugüne kdr ceza yememiştik çıkışta bir baktık 61 tl sırıtıo camda :D:D
desene eksoz sesinin en güzel yankılandıgı alt geçtik ankaralılar için artık yok:)
ben emek 8 de oturuyorum 8. cadde her gece yarış pisti gibiydi yarışanlar mı istersin sıfır çekenler mi,uyutmuyordu namussuzlar.bu 1 aydır falan duruldular,birde cadde üzerinde geceleri 2-3 tane çekici ile ekip arabası geziyor çatır çatır çekip götürüyolar.Ama müdür daha yeni tabi ilk zamanlar böle gazlar olur yok yakarım yıkarım şöle yaparım böle yaparım 2 ay sonra hiç bi şeyi kalmaz eski tas eski hamam.
dün gece sadece emek 4 ten 80 tane araç çektiler ve akşam 10 da oluyo bu olay
http://www.ntvmsnbc.com/id/24983713/
%1 yanlış yazmışım %4.4 olacakmış. %1 azalan gelirlermiş.
Kaynak yukarıda.