sökün plakaları öyle gezin, kızılay gibi yerlere gitmedikçe hiçbir şey olmuyor.
Printable View
sökün plakaları öyle gezin, kızılay gibi yerlere gitmedikçe hiçbir şey olmuyor.
Lanet olsun cuma günü benide antares çıkışında çevirdiler :D kırmızıda geçdim ama kırmızıda geçtiğim için değil sis ve kısalar açıktı ikisindede xenon baktım kollarını açtı hemen sisleri kapattım orta şeritteydim in arabadan dedi dedim ne oluyoruz evrakları ver diyo dedim arkada ver ozaman diyo nasıl veriyim arkada diyorum arka kapıyı açmaya çalışdı kilitli olunca apışdı :D jantlar neden farklı dedi bu ön camdakiler ne dedi (shift light pro - gtech pro ss - tomtom navigasyon - hks turbo timer typ1) abi sağa çekiyim dedim in aşşağ diyor en sonunda sağa aracı çekmeye ikna ettim adamı, araçdan inmeden evraklarını ver dedi abi şu karşı binada oturuyorum evraklar evde kaldı dedim ehliyetin varmı onu göster ozaman dedi gösterdim gaza bas eğer egsoz ve flitre varsa eve koşarak gitmen lazım dedi :icon_wack egsozu geçen ay söktüm gazada yedirerek basınca flitreden fazla ses çıkmadı :hahaha:
Ama benim kadar şanslı olmayan çok kişi vardı plaka egsoz flitre ve ıvır zıvırdan araç bağlıyorlar dikkat edin.
Ne tarafdan geliceksin
satın arabaları satın motor alın :D:D
plaka yok dert yok tasa yok anca bol bol fotografımı ceker sora bilare gider emnıyetten ısterım fotolarımı bakalım nası cıkmısız dıye :D :D:D
Beni de c.tesi gunduz ve gece cevridiler. Egzos var gaza bas, arkalar filmli diye kendi kendine moda girdide arabanın katalogunu cıkarınca kastırmadan bıraktılar
millete eziyet olsunda nası olursa olsun a.q
yani ben akay kavşagına kadar arabayla gelemedigim için bnm pek bi sorunum yok o konuda oraya gelene kadar 5 kere cevırırler benı..
eskişehir yolundaki hatta bilimum butun yollardaki su bırıkıntılerı gordugumde gözlerimden ateş cıkıyo sinirden..geçen gun de bitane sulamacıyı öldürecektim indim arabadan tartıştık baya...geçen bitanesine bagırdım yolumu suluyon çimimi ga..t diye
beşevlerde akşam 9 da kaldıysam gece 2 ye kadar marşa basamıyorum alacaklar arabayı ehliyeti 2 yıl vermeyecekler diye..ankaranın hali perişan inş bu düzen deişir yoksa ya ben sulamacıları oldurecem ya da kufur makinası gibi gezecem ya da polisler beni bi yerde öldürecek
en iyisi sanayi ev -ev sanayi arası gitmez fazla gezmek ii degil :)
yarın jet ın ordayım kanka gorusurs o zmn :D:D
aynen öyle kardeş...hele armadaya gelmeden o duzlukte bi 200 metre boyunca yerler hep suydu geçenlerde...hep de orası öyle oluyo galiba...bunu nası gormuyo i.melih gökçek yada hiç utanmıyomu o suyu ölümüne açan sulamacı herşeyi geçtim arabayı yıkatsam 3 dkka suruyo kirlenmesi
Ya oralara otomatik sulama koydu. Tanker yüzünden son 2 senede çok araba kaza yapınca bir de birkaç kişi hayatını kaybetti bu tankerler yüzünden; yoğun trafik olan yerlere otomatik sulama koydu. Ancak otomatik sulamanında bir kötülüğü var.
O pompalar suyun basıncıyla valfler yukarı cıkıyor ve 140 derecelik açı ile tazyik su gibi su fışkırtıyor.
Amaaaa, Sayın İ. Melih unutmuştur ki Eskişehir yolunda araçlardan dolayı oluşan bir rüzgar mevcut. Bu rüzgardan dolayı suyun yarısıyola geliyor. Bunu farkettikten sonra sulama süresini uzattılar çimler solmasın diye. O yüzden çok fazla su yola akıyor :D :D :D
hadi gözümüze aydın akay kapanmayacakmış