User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: (Nalet Nemrut Internet) Internet Paketleri Tavsiyeler

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

(Nalet Nemrut Internet) Internet Paketleri Tavsiyeler

Arkadaşlar malesef binada 60 daire olmasına rağmen bi fiber getirtmeyi başaramadık. Gerçi getirsek ne işe yarayacaksa.

Neyse gelelim asıl konuya. ttnet ADSL in 70 liralık mı ne en yüksek adsl ini kullanıyorum genede adil kullanım kotası var. 120 gb 150 gb tam hatırlayamadım neyse.

ben bu kotayı 20 günde dolduruyuorum en az 10 gün işkence gibi 1mb a düşüyor bağlantı.

düşünce o kadar yavaşlıyorki ne film ne dizi adam gibi bişi izleyemiyoruz. Bu lanet olası Tivibu diye iteledikleri hizmette adil kullanım kotasından yiyormuş.

buna bi çözüm bilen varmı? yani adil kullanım kotası uygulamayan şirket kaldımı yada öyle bi paket varmı? resmen kazıklanıyoruz çıldırtıcak derecede yavaşlıyor Adil kullanım kotası diye iteledikleri şey!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim arkadaşım süper online ye geçti, bir sorunum kalmadı diyordu. hızı düşmüyor yani belli bir kotadan sonra. Ayrıca içinde 1 ay boyunca 6sinema , 1 sene dijitürk , 4 şampionluk maçları, ve lig tv de bedava. benim arkadaşım memnun şuan için, herangi bir olumsuzluk yaşamadı. Yanlız ne kadar söylediysem de onu inandıramadım, bu paket bitince kendi kendilerine sözleşmeyi uzatıyorlarmış, bunun hakkında kesin böyledir diyemiyecem, bir araştırın derim ben. Ama net hızı açısından falan baya güzel. 20 mb. Modem , kurulum falan da bedava. 55 TL.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSE71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim arkadaşım süper online ye geçti, bir sorunum kalmadı diyordu. hızı düşmüyor yani belli bir kotadan sonra. Ayrıca içinde 1 ay boyunca 6sinema , 1 sene dijitürk , 4 şampionluk maçları, ve lig tv de bedava. benim arkadaşım memnun şuan için, herangi bir olumsuzluk yaşamadı. Yanlız ne kadar söylediysem de onu inandıramadım, bu paket bitince kendi kendilerine sözleşmeyi uzatıyorlarmış, bunun hakkında kesin böyledir diyemiyecem, bir araştırın derim ben. Ama net hızı açısından falan baya güzel. 20 mb. Modem , kurulum falan da bedava. 55 TL.
    20mb için fiber hat bulunması lazım bu binada fiber hat yok malesef. gelmesini beklemedeyim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modemi hiç açıp kapatıyormusunuz ?

normal şartlarda adil kullanım kotası kolay kolay ttnette devreye girmiyor

en azından modemi kapatıp açmadığınız sürece

ben çok uzun suredir kullanıyorum hiç hızım duşmedi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen modem olayi cok dogru..... trde iken bende aYni sorunu yasiyorum 15 gun icinde dolduruyordum. sonra bu olayi forumlardan felan fark ettim. hemen bilgisayara bitane sayac programi kurdum. netlimitsiz plus icin 85-90 gb geldiginde modemi hic kapatmadan hatta guc kaynagina baglayarak saglama aldim. sonra bilgisayardan takip ettim 280 kusurlerde bile halla hizim ayni tavsiye ederim. modemi acip kapattiginda gunceleniyor sanirim. adil kulanima takilmadim ondan sonra.....

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uynudet çok temiz
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)