saol onurcum eline sağlık...:)
Printable View
saol onurcum eline sağlık...:)
Nasıl indiricez ?
premium uye degilsen iki ve daha fazla ustuste indirmek icin modemi kapatip acman yeterli yoksa free user'da bi sure tekrar download yapamiyorsun.
Elinize sağlık. Güzel albüm;)
hazir yeri gelmisken simdi indirdigim bu albumdeki ''TMR SNGL - Sezen Aksu Belalim'' remixini dinliyordum. bunun gibi Turkce remixleri barlarda gece klublerinde sIklIkla duyuyoruz ama ben daha bir cd yapabilecek kadar parca bulamadim... nerden temin edebilirim bilen birileri vardir mutlaka ?
bu 6cd lik album mu acaba?
hepsini indirdim dinledim gayet güzeller eline sağlık teşekkürler paylaşım için
bu arada paylaşım sorun olmayacaksa bende bi kaç kendi derlediğim albüm paylaşabilirim
sorun olursa no problema :)
Tamer Şengül yakın arkadaşımdır :) Bir grupları var. www.djbul.com diye. Forumlarına üye olup sürekli ekledikleri mixleri indirebilirsiniz. Grup içinde ünlü djler de bulunuyor. Bir çoğu İstanbul gece hayatının en iyi djleri zaten. Aynı zamanda dj eğitimleride veriyorlar. www.bendjolmakistiyorum.com sitesinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
onurcum elıne sağlık tesekkurler:)
Harika paylaşım, çok teşekkürler :)
elinize saglık, cok tesekkurler...
3.part gozukmuyor yanlız...
Bnde konu kirliliiği yapmadan bi sarkı sormak istiyorum:D...Baya aradım bulamadım..Linkteki sarkıyı bide ince sesli bi kadın söylüyor..O sarkı elinde olan yada ismini bilen varmı acaba??
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=52638666
Ellerinize sağlık :)
ellerine saglık abı:D elımdede hıc sarkı kalmamıstı ıyı oldu walla:)