PARAŞÜTLE ATLAMAYI BİLİYOMUSUN_?
bunu bazı mekanlarda şifreli olarak soruyolar bilen varmı?:D:D:D:D:D
Printable View
Ben bilmiyorum, arkadaşlarımdan duymuştum gidelim diye ama yusuf yusuf gitmedik.:D
fitness'a veya tenis'e baslayin hem orda capkinlikta yaparsiniz hem oyaliyor hemde saglikli :) o sarmadi at klubu varsa ata binin havuza girin yapin biseyler parasutle atlayana kadar bussuru sey var :D
ankarayı köy yaptınız sizde arkadaşlar, tamam istanbul kadar degil ama ben çok güzel eğleniyorum yani.
yaz ve ***** bu zmnlarda harby sıkıcı hep aynı şeyler
İst, Ankara, İzmir siz buralarda sıkılıyorsanız , iç anadolu tarafına sakın uğramayın :)
ankaranın ... üni fln okuycaksanız gidin izmirde okuyun
ps3 fln her zamanki aktivite farklı birşey arıyoruz ortam yapmak felan değil mevzu :D paintball olabilseydi güzel olurdu
farklı birşeyler arıyoruz :o
fitnessada gitmiştik zamanında sırf hatun ayağına :D tenis birgün için fazla masraf çıkarır :D:D
ama bugün en güzel aktiviteyi yaptık 17.00 gibi uyandık :cool: full time sleeping
Yapmayın,o kadar da kötü değil Ankara.
Onun kartpostallara şâyan kışı yeter...
Bol bol kuru kayısı yiyip bir süre soğuk beton üzerinde bekleyin. Sonra En uzun WC de durana buzlu badem verin :D
Benim de kafam karıştı şimdi. Ama odtüde büyük ihtimal derslere yetişmekten hocaların ağız kokusunu çekmekten sizin bıktığınız aktiviteler bile bana lüks gelecek.:D
Kaldı ki Konya gibi bi yerde yaşıyorum. İnanın Go kart a gitmekten bıktım artık.
Bu arada. Sanayi olayı için araba almak şart mı??:D
Valla siz hayattan sıkılmıssınız paristede olsanız new york tada olsanız sıkılırsınız :D:D
bence ankara gayet güsel ve yeteri kadar eglenceli bi şehir :)
Masaja gidin :D :D hauahauhauhau
Forumdan bizi götüren Ankaralı arkadaşlar olmuştu isimleri lazım değil :D :D
anket yapsak , istanbulmu ankaramı diye :D
Bursa'a iskender yemeye gidin,Edirne'e ciğer yemeye. :D