bi arada bundan vardıda artık gözükmüyo
http://www.ssip.net/upload/bentley-gt-front-1_9.jpg
Printable View
bi arada bundan vardıda artık gözükmüyo
http://www.ssip.net/upload/bentley-gt-front-1_9.jpg
Ferrari Tuğberkde duruyordu. R8' in yerinde.:)
umıtkoy de seyir in o ana yolunda yani nası anlatsam :D
ilerde yeşim magaza falan var bankalar falan böyle villa tarzı yerler karşısında cakeland mı ne var...o villaların arasına gırıyosun 3.ara sanırsam kaju dıye bı mekan var alt katında fılm ızleyebılıosun tabı loca fiyatı 15 ytl bi film :D....bnm yeni mekan ora 2kişi sinema hem ucuza gelıyo hmde rahat rahat otur karanlık kımse yok ....karşısındada alkol alıncak bi bar gibi bi yer var orada gusel tam erkek arkadaşlarınla gıdılebılecek yerler 2 haftada oraya gıderım sonrası Allah kerim :D:D
MoganPark'ı deneyin bir de.
Henüz bozulmadı diye hatırlıyorum :D
araba deneyin :D
gelin dikmene okulun bahçesinde bira içelim bundan daha güzel bişey varmı?
8 sayfadan anladığımız kadarıyla bi numara yok kimsede
bu akşam trt'nin ordayım(göle doğru inen yol üzerinde oluruz büyük ihtimal - göremezseniz tel verdim haberleşiriz) mangal yakıcaz arkadaşlarla gelmek isteyen olursa beklerim.. beyaz e30 gören gelsin 06 R 7770
0537 296 79 68
gidiş 20:00 dönüş belli olmaz sabaha kadar yolu var
mekanda bir değişiklik oldu mogandayız balıkta
ben geçen gece çağlarla tekini gördüm sen hesabet :hahaha::hahaha:
ankara o kadar mı kötü diyenlere de ewet o kadar kötü.. filistinmiş bilmemneymiş işim olmaz 3 5 tane kokoş süslenicek ona bakıcaksın diye bütün abazalar orda.. homestoreun önüne bi bakın allahaşkına 6 masa warsa 6sında da full erkek oturuyo duymuşlar kızlar geliyo diye :D ayrıca o kızları da iyi biliyorum okulda yüzüne bakmadığın kız bi bakıyosun afet olmuş allalla nası oluyo demiceksin işte :beuj::heyoo:
haha bende diyorum niye dağılmışlar üst baş rezil toz toprak :D
bi gittik alperin yanında 3tane hatun hepside manken :D
sizi sordular sonra olum :) bize bakmaz oldular :D
yarım sene sonra kendi konumu hortlatacağım çünkü çok canım sıkıldı :D
bu akşam krediler yatıyor o parayı yemek istiyorum sabaha kadar ahahah :D ama ne yapacağımı bilemedim var mı fikri olan :D
kapan bi otel odasina takil kafana gore:D
agirmi oldu:D hahahahahahhahahahaah
Mavi bulut güneşli yarınlar
Dağları beyaz gelinlik içinde
Geçmişten geleceğe taşıyacak
İstiyorum fikirlerden bir ülke :D:D
kısaca fikir bekliyorum :icon_wack
e30 turbola:D
masaj paklar seni:)
Sonu mutlu sonla biten masaj salonu ayarladım ara beni casab
ben gitmiştim ankaraya çok sıkıcı bi yer yapılıcak aktivite flnda yok ancak yemek fln yenebilir aktivite olarak :=)
arkadaşlar sıkılan varsa gelsin takılsın bizle, hafta sonu akşam çinçinde ateş yakıyoruz varilin içinde tavuk falan, çokda güzel oluyor, espiri gırgır şamata alkol eşliğinde , tadından yenmez valla. ankarada yapacak çok şey var bütçelere göre tabi.
ERAY bizde takılalım çinçine
gidelim tavuk yiyelim
ama köri soslu olsun
hatta barbeküda yapalım lezzeti daha guzl oluyor
ama mekan kesinlikle çinçin olsun
eee heryerde ateş yakılmaz, herkesde gece çinçine giremez :)
mertcan gel akşam özellikle seni götürecem, tavuklar nasıl yakalanıyor yakından gör :)