herkesin kendi dünyasından bakışı önemli e46 m3 de ne arıyosan o var ama typer s2000 ewo bunlarda var aslında bu biraz bakış açısı ...
Printable View
herkesin kendi dünyasından bakışı önemli e46 m3 de ne arıyosan o var ama typer s2000 ewo bunlarda var aslında bu biraz bakış açısı ...
3 sene e46 3.16 ci kullandım.. ÇOk gereksiz,bastığında gitmio,gereksiz yakıo..Görünüşü güzel olabilir ama kesinlikle diormki %40 görüntü olsun;%60 performans olsun
prestij derken jaguar ın s kasaları var bmw 5 serisinden ucuz ... sözde jaguar ...
öle çakma prestijde istemem..
benm arabam sorunsuz olsun konforlu olsun bana yeter bunlara ek olarka giderse güzel olur olmadı canı sağolsun :)
her prestijli araba zaten güç sahibi olan arabadir... bundan yola çıkarsan tabii ki 2. seçenek.
madem prestij istiosunuz maserati veya rolls royce alın :D
hem prestij hem performans = accord :rolleyes:
Turbo bi şahin hem prestij hem Performansdır :D
makara bi yana...
Bence İkiside Çok Önemli değil Araba az yaksın Ustası Çok oLsun Yoldada bırakmasın Yoksa Ferrari İtenlerde Gördük :) Yürümeyen 200 beygir arabalarda gördük...
Madden ve manevien üzmesin gerisi hikaye ;)
Ama derseniz İllaki Hem prestij Hem Performans Bence FN2 her kesimden ilgisi var arabanın ve performanslı bi araba... Yanına Mini Cooper S da ekleyebiliriz...
marka veya performansla degil;
bilgiyle prestij sahibi olani severim ;)
performansta tatmin edici 106, prestil sayılırsada E46 3,16 kullanıyorum.:)
zaten araçlara gideceğin yere göre biniyorsan güç yada görüntü ikisi bir arada aman amanda aranmıyor.
Rahat konforlu sorunsuz olduğu için 3,16 daha fazla kullanılıyor.
mesela ben bmw den sonra 106 yı kullanmaz oldum meğer içimdeki konfor aşkı daha büyükmüş. ama şuda bi gerçek 106'yı kullandığım gün bmw'yi nerde bıraktığımı bile unutuyorum :D
Ben bmw cabrio kullanıyorum, eşimse calibra. Birde Yeni l200 var. Bunlardam hiçbiri prestij arabası değil. Bmw marka gereği prestij yada premium bir marka evet ama, işin içine görünümü girdiğinde ben bunu prestij olarak algılıyamıyorum. En basitinden kendime yeni bir şirket kurdum. Fabrikalara gidip proje için teklif veriyorum. Büyük agalar var bi yemeğe gidelim dioruz adamları konserve kutusuna sokuyorum sanki :D Bende utanıyorum adamları koltukları kaldırıp arkaya oturturken :D Şu aralar kedime efendi, markalı dügün bir 4 kapı bakıorum. Bu passat bile olsa inanın cabriodan daha prestijlidir.
Performans tabiki..
Piyasada özene bezene yüklenmiş araçların namının nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Yani performans prestiji yanında getirir.(bence)
5 yakmasa da 3katı yaktırır onu lafın gelişi söylemiştim
helal kardeş akıllı adamsın
sonuçta canını yolda mı buldun
her gördüğün arabayla yarışmak kıro işi artık
ben de araba kullanırken rakadan selllektör yakıyorlar korna falan çalıp artistlik yapıyolar
kenara çekiliyorum yüzlerine bile bakmıyorum pis bozuluyorlar
ne gerek var
sonra kaza yapıp gazeteye şehir eşkiyası olarak çıkmaktansa
ikisininde bir arada bulunduğu güzel ve makul arabalar var Fn2 Typer Mini cooper gibi Corsa OPC gibi ayrıca zaten gitmeyen bi arabanın prestijide olamaz
kalabalık bir cafenin önüne 300 beygirlik eksozu açık basbas bağıran bir clioyla yanaş bakim insanların %80 i kim bu kıro derler görgüsüz derler
ama aynı cafenin önüne tertemiz 110 beygirlik bmw 116 ile yanaş içine bakarlar kim geldi acaba diye bir ağırlıgın olur karizman olur
benim anlatmaya çalıştığım bu
senin ne istediğin önemli
prestij sadece arabanın gitmesi değildir
sen şu an 20-30 yaş arasındadır büyük ihtimal
prestij e200 dür bmw 520 dir belki passattır audi a4 belki siyah bir megane2 dir
yani ağır karizma arabalardır
gören de sizi hergün sürekli yarışıyor sanacak
yarışma bir yere kadar arabanın karizması yeter bazı durumlarda
unutma hep aynı yaşta kalmayacaksın
bu konunun sonu kavga veya kilit.... bu şekilde giderse
17 yaşındayım :) evet 520 güzeldir ve giderde ama 116 316 felan gitmeyen arabalar bi Jetta 2.0TDİ da güzeldir prestijlidir ama 1.6 ları ölü yani olaya her dakka yarış gözüyle bakmayalım bi sollama esnasında gerçekten işe yarıyor veya tehlikeli bir anda yada barzonun biri salak salak artistikler yaptığında :)
Bencede prestijli ve sporun rasında belirgin bir çizgi var. Tabi bence diyerek başlıorum. Mesela carrera turbo spor ama panamera prestijli bir araba. 7 serisi prestijli m6 ise spor bir araba. 2 kapılır araba prestijsizdemiorum tabikide, sadece benim 30 yaşımda prestijden anladığım kategori biraz farklı.
performansa ulaşana kadar insan bir çok bilgiye de ulaşmış olur
zaten performans olmadan da pek prestij olmaz
bu da benim görüşüm...
s300 performanssız ama çok prestijli bir arabaydı. Bence tekrar söylüorum prestijle performansı birebir ilişiklendirmeyin.
arkadaşlar niyetim tartışma çıkarmak değil
size bir soru
35000tl ye 1.5 dci megane2(en çok satılan araba oldugunu hatırlatiim) alıyor çoğu insan
onun yerine 2000,2001 model 320 bulabilirler neden almıyorlar beni bilgilendirir misiniz
şu 3 günlük dünya yaşantımızda niye adrenalin yaşamıyalım prestij bence yürüyen arabadadır unutmayınki ferraride prestijli araba ama dolu bi r32 veya k20a geçebiliyo onu
Çünkü BMW'nin servisi pahaLı,parçası pahaLı,Megane'a göre çok daha fazla yakıyor.. Bu yüzden alıyor insanlar Megane'yi..
Neden alsınlar sonuç olarak sıfır araba alıyorusn aktısı yok koktusu yok sıkıntısı yok olsa bile garantili BMW Mercedes insanları genelde korkutur parça fiyatı olarak korkmayanda alıyo biniyo zaten ;)
Bencede şu yaşımda performans önemli daha ilerki yaşlarda değişebilir tabi...
tarla gibi otobanı ve sürekli dur kalk trafiği olan canım memleketimde performans benim pek işime yaramıyor.. prestij daha mantıklı geliyor.. sizin orneklerinizi kendime uyarlarsam çipli 1.20d benim için yeterli olurdu :)
[istisnalar kaideyi bozmaz diyerekden] yeni araba daha az masraf çıkartır ve insanlrda hep daha yeniye binme hevesi vardır ayrıyettende genellikle yeni araba daha az km de daha az hırpalanmış daha temiz oluyor.Bunlar en belirgin özellikleridir Yeni megane alınmasına yol açan ve az yakan bi megane daha cok satılır 320 2000 model bi bmw den ikiside çok farklı kulvarda türkiyede atıyorm 20 milyon kişi aktif araç sürüyo ama bunların çok az bi kısımı aracın performansıydı v.s. ile ilgileniyo devir tasarruf devri artık Çoğu kişi Az yaksın diye uraşıyor bu zamlı ortamdan sonra...
Kendi Fikrim 35000 liram olsa ben almam megane ama alanada saygım vardır... :icon_tup:
8-10 sene önce performanstı. Şuan prestij.
300 hp cliom olacağına 110 hp 1.16'm olsun.