all go no show :)
takır tukur, garip sesler çıkaran rahatsız ama sürüş zevki olan hızlı bir araba :) gerisi önemli değil :D
Printable View
all go no show :)
takır tukur, garip sesler çıkaran rahatsız ama sürüş zevki olan hızlı bir araba :) gerisi önemli değil :D
hocam bak şimdi bu senin yaşam tarzına baglı bişey hayatında neler i daha yogun yaşıorsun karı kız ortamın çoksa şekle önem verceksin yurumesin ama şekli olsun diceksin hee banane hatunlardan diosan o zmn şekline koyyim bas gaza yürüsün diceksin. anlatabildim umarım ben bu kafadayım
bence 520d m paket 2008 model prestij hem şekli güzel hemde bana yetecek kadar beygiri var :D
daha gencız prestıje gerek yok bu ara bastınmı gıtsın yeter ılerde 30 40 olunca prestıjlı bıseye bınersın gercı benım yıne ısım olmaz suan 40 yasındada olsam s 2000 ı alır ustunu acar vtec aça aça gezerım :D
hafta içi type r
hafta sonu m6
yada farklı seçeneklerde mevcut bmw diğer alman rakiplerinde hem prestij hem performans konusunda daha başarılı bence
Valla benim icn ikiside orta olmasi lazm.ornek vereyim iki ay once megane 1 vardi dizel cipledik iide gidiodu ama gorunus yok illa kurcalaman lazm ama burda stock olarak konusuorz.arkadasmda 2.0 zetec var hem gclu yetecek derecede hemde dikkat cekiyordu gorunusyle..ve simdi 2005 passat aldik hem prestij hem 130bg hem kasasina gore gidiyor yaris yapmiyoruz hemde gorunum konfor var
en iyisi 2 araba bitane kadavra bitanede prestijli araba :)
tsi golfde ikiside var.
1.sürekli bitaraftarından arıza çıkaran bir 0 bmw yerine(misal olarak) problemsiz bir renault'u tercih ederim....
2.hem gitmeyip hemde hayvan gibi yakıt tüketen 1.6 pancar motorlu audi a3 alacağıma, basınca giden ve az yakan bir clio'yu yine tercih ederim.....
3.benim altımda 99 subaru forester var, dışarıan bakınca sıradan bir jip hatta bazılarına göre station bir aile aracı... aracım 250hp nin üstünde ve 0-100'ü 5.5 6 saniye arası sürüyor, şahsen bir bmw, yada merso kullanıcısı olsam böyle bir araç tarafından geçilmek bana çok ama çok koyar, ki 3 5 bmw ve merso kullanıcısı arkadaşım araçlarına benzin döküp yakıyordu azkalsın:D
bunun yanında tabikide aracın prestiji önemli ama en uçtan bir örnek vericek olursak 1.6 pancar motorlu bir a3'ü ve buna benzer iyi sanılan araçları çekici ve prestijli gören tek varlıklar yeditepe ve muadili okullarda okuyan kızlar :D
bir bmw nin arkasına baktığım zaman eğer arkasında 520d yazıyorsa şahsen bana hiç çekici gelmiyor, benim için 530'dan aşşası kurtarmaz....
Bence yolda prestij giden arabadadır.
gitmeyen ve sadece markasına para verilen arabanın hiçbir prestiji yok bana göre.
Bu arada siyah renkli ön cam dahil filmli coiloverli double dini ve makul müzik sistemi olan cilalı ep3 typer benim için 2 özelliğide sahip.
konuyu açan arkadaşa sağ şeritten keyifli sürüşler diliyorum......
Konuda sanki bi kasıt var gelipde boyle bi forumda bu tur konu cok tartisilir.
Diyelimki ben 30bin tl lik bir araca biniyorum;
Megane 3, Yeni astra, auris fln. Esparkin (alis veris merkezi) onunden gecerken beni sadece Megane 3, Yeni astra, auris'e binen insanlar farkeder.
Diyelimki 15bin tlik bi gtiya biniyorum. Esparkin onunden gecerken beni arabaya binen binmeyen arabadan anlayan seven sevmeyen herkez farkeder.
Kimse son model bi Bmw merso vs. onune atlayip abi araban cok guzel satiyomusun motorda ne var demez. Veya benzin alirken pompaci bu kac hp kac goruyosun fln demez.
Onemli olan zevk almak. Ne yapiyorsan ister gti ile 0-100 6 ya dusur ister bmw ile tısır tısır gez sonucta araba bu Özel tüketim herkezin özeli.
Şu saatten sonra kesinlikle prestij..
Bir sonraki aracım Audi ya da BMW olacak Allah nasib ederse..
Prestij diye diye fd6 ya bır ton para döktüm ama sonuç: görüntüsü çok güzel oldu ilgi çekici oldu fakat acımasız gerçek çoğu arabanın arkasında kalmaktan ileri gidemedi..
Sinirlenip Type-R aldım iyikide almışım bundan sonra ölene kadar hep performans 1. planda benim için :)
2in1 olsa :D prestij benim için daha ön planda. Örnek verecek olursam bindiğim 2003 model Volvo S40, ghia focusla yada megane ile aynı para,hatta o iki aracın parçaları daha ucuz ve deli gibi piyasası var. fakat binerken zevk almadıktan sonra eşeğe binerim daha iyi :)
benim için önemli olan gürültü oldu her zaman evo'yu bir tarafa e250 cabrio'yu bir tarafa koysalar evo'yu seçerdim ;)
ayrıca arabam ıcın gelecek ınsanın a..:)
Birde şu açıdan olaya bakın;
Güzel bir restoranın, mekanın veya klübün önüne o gitmiyor diyerek aşağıladığınız BMW, Merso veya Audi ile gittiğinizde gördüğünüz muamele ile gidiyor dediğiniz VTEC, GTI ile gittiğinizde gördüğünüz muameleyi karşılaştırın o zaman diyeceksiniz ki;
HEM PRESTIJ HEMDE PERFORMANS = 335i :P
cok sukur aracımda ıkısıde mevcut :) :)
"at sahibine göre kişner.." tarzın nasılsa arabanda öyle olmalı..
prestij olması yeterli.
her araba hızlı gider :) kankamın yerli malı 4te sarıyor ama kafeden dönüşte
duran arabaya binemedik :D
ama her marka prestij denilen naneyi yiyemez disk fren systemi olmayan sunroof un ne olduğunu milenyum çağında keşfeden 5.kalite plastik aksam kullanan...
yeter bu kadar
diyelimki seninle rol yaptık ve beni geçtin.... kime gidipte 335'le lpg'li bir jipi geçtim diye böbürleneceksin?(tşk konusu olmak istiyorsan o ayrı...)
sen beni geçince lpg tankını değil kibritçöpünü bile yakmam.... bişeyler yakmam için bende bugatti olmalı ve senin beni 335'ile geçmen gerekli.......
Bu saatten sonra artık sadece huzur ve prestij :)
Ben sana bizimle takıl dedim benle roll yap demedim ne haddine :) Takılda gerçekten hızlı arabalar gör diye:) Bir de o "tşk konusu" demişsin ya. Dikkat ediyorum ama kullandığın kelimeler çoğu mesajında uygunsuz. Bu sefer yine sesimi çıkarmıyorum ama devam ettirirsin bu tür yazılarını; (sadece bana değil herkese karşı) foruma bir daha zor login olursun onuda belirtiyorum.
arabasına gore degısır :)