14 cu posttakı arac az plaka olan galıba caddede gordm gecen hafta eskı turuncu jantlı m5 olabılr guzel duurodu tam aile arabası hangı kasasını alırsan al hepsınde asalet war =)
Printable View
performans + prestij = B M W :)
116 yla olmaz öle şey :D ne bn bakarım ne burdan başkası bakar aaa 116 gelmiş die :D kimse umursamaz 116 yı hea yeni kasa 320 ci desen tmm bi ihtimal oda kim gelmiş die diil çok güzel araba die bakarlar :D
116 sı olan bi arkadaşımı gösteriim sna 116 dan soğursun hatta bmw den soğursun aman tanrım goril indi arabadan die çok yorum duyduk :D
alalım bir PASSAT CC 2 side var dediklerinizin:D:D
konfor,guvenlik,surus keyfiydi benim icin onemli olanlardi...
simdi benzin-vergi-parca bulunabilirligi-guvenlik haline geldi...
Bencede 116 ile olmaz öyle bişey en azından İstanbul için çok normal bi araba oldu artık:) Alfa Romeo GT-Volvo C30 v.b arabalarla şansın daha yüksek,nadir oldukları için..:)
Buarada bencede araçta hem prestij hem performans olmalı, markası çokta önemli değil ama örnek vermek gerekirse bence Saab 9-3,Alfa159 Bmw-3 serisinden daha prestijli..:icon_tup:
2009 bmw 320 yerıne 92 civic Sİ tercıh ederım araç bana hıtap edecek baskasına degıl
zevkler ve renkler tartışılmaz diyeceksin şimdi ama
mesela ben dersem siyah bütün renkleri emdiği için siyahtır beyaz da tüm renkleri yansıttığı için beyazdır dersem sen de hayır katılmıyorum dersen o zaman renkler tartışılmış olur sen bilimsel gerçeğe karşı gelmiş olursun haksız olmuş olursun
zevkler ve renkler bir yere kadar tartışılmaz yani anlatabildiysem ne mutlu bana
yani 2009 320 ile 92 civic i kıyasladığın gibi
BMW M5 eskisi yenisi fark etmez. o olmazsa typer. güç de var tip de var. bmw birazcık fazlası var ama olsun:)
arabanın görünüşü albenisi olmalı, özellikleri tatmin etmeli bence ve tabiki bütçene göre.
P.S: gönül isterki ekonomik özgürlüğün tavan seviyede olsun.:)
bastığın zaman gidicek,bir mekana gittiğin zaman serseri değil beyefendi muamelesi görüceğin bir araç olucak.
en basit örneği clio varken polis çevirdiğinde aşağılarca konuşurdu,babamın scenic i ile polis çevirdiğinde gayet kibar konuşuolar.
eğer bi bmw olursa E 46 3.30 dan aşagısı olmaz.
şayet ben bi mekanda otururken kapıya 1.16 yanaşsa o kim die bakmam ala ala 1.6 mı almış biraz daha borçlanır en azından 1.20 alırdım derdim yürümeyen arabaya o paraları vermem
mercedes clk 320 derim ben:p
bu forumdaki bir cok arkadasın prestijle pek isi olacagını zannetmiyorum neredeyse hepimizin hız tutkunu gazlamayı seven hep daha fazlasını isteyen insanlarız...
o yuzden prestijin bu forumda onde olması cok zor sahsi fikrim ben 24 yasındayım ve hızı severim altımdaki arac yurusun isterim cunku ben aracımdan boyle keyif alabiliyorum yoksa arabama kızlar baksın elalem begensin wooow arabaya bak desinler gibi bir derdim yok
gaza basınca yurusun frene basınca dursun viraja girince savrulmasın ha bide kliması olsun ***** sıcakta cekilmiyor yeterli:)
ilerde bi gun hayalimdir evlenir coluk cocuga karısır 40 lı yaslara gelirsem bi RS6 ya kesinlikle hayır diyemem:D
ya siz almanyadasınız ya da ben araba fiyatlarını bilmiyorum
bmw 116i 5 kapı nın sıfır fiyatı 65000tl civarıdır bu normal düz vites
passat 1.4 tsi tiptronic 122 bg 55000tl bu üstün özellikleri olan
al sen kıyasla prestij derken neyi kastettiğimi