Arkadaşlar Bir dostum Cupra aldı.arabada komple hks 76 lık egzos var down pipe filan var arabada son susturucu hks , ismini vermek istemiyorum yanlış anlaşılma olmasın diye ama arabada chip tuning yapılmış durumda.. Defi bost göstergesi filan var...
Size sormak istediğim soru şu bugün araçla dolaştım biraz abi üst devirler ölü araba basınç boşaltıyor.Yürümüyor..sanki arabada kaçak var yada sıkıştırma yok..Bunun nedeni ne olabilir? Sıkıştırmadan kastım egzos büyük gelmiş olabilir mi? şunu da söyliyim yurt dısında forumlarda bı kaç kişiyle görüştüm.76 mm egzost kullanılıyormus ve sorun yaratmıyormus...
Ben pazartesi günü alıp arabayı kaçak var mı bakıcam ama aklıma yazılımla alakalıda olabilir gibi bişey geliyor fikirlerinize ihtiyacım var.. şöle düşünün tam gaz alt devirlerde fena 5000 7500 arası turboda basınç yok 0 sağırlaşıyor araba...
edit: araç yeni kasa dır 2.0 t fsi chip sonrası 330 hp dyno da verdığı görülmüştür..ama bana pek 330 hp lik bir araba gibi gelmedi gözümle de gormedım dynoyu..belirteyim.