User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Seat Leon Cupra R

anildogru
    Misafir

Seat Leon Cupra

Arkadaşlar Bir dostum Cupra aldı.arabada komple hks 76 lık egzos var down pipe filan var arabada son susturucu hks , ismini vermek istemiyorum yanlış anlaşılma olmasın diye ama arabada chip tuning yapılmış durumda.. Defi bost göstergesi filan var...

Size sormak istediğim soru şu bugün araçla dolaştım biraz abi üst devirler ölü araba basınç boşaltıyor.Yürümüyor..sanki arabada kaçak var yada sıkıştırma yok..Bunun nedeni ne olabilir? Sıkıştırmadan kastım egzos büyük gelmiş olabilir mi? şunu da söyliyim yurt dısında forumlarda bı kaç kişiyle görüştüm.76 mm egzost kullanılıyormus ve sorun yaratmıyormus...

Ben pazartesi günü alıp arabayı kaçak var mı bakıcam ama aklıma yazılımla alakalıda olabilir gibi bişey geliyor fikirlerinize ihtiyacım var.. şöle düşünün tam gaz alt devirlerde fena 5000 7500 arası turboda basınç yok 0 sağırlaşıyor araba...

edit: araç yeni kasa dır 2.0 t fsi chip sonrası 330 hp dyno da verdığı görülmüştür..ama bana pek 330 hp lik bir araba gibi gelmedi gözümle de gormedım dynoyu..belirteyim.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangı arabayı aldıgını soylersen yardımcı olablırız

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzoz buyuk fln değil

kaçak vardır (intercoolerde catlak olabilir hortumlar yırtılmıs olabilir, dv yırtılmıs olabilir)
    manifold & / turbo catlamıstır
    n75 bozuktur
    maf bozuktur

simdiye kadar hic degismediyse %90 turbo ve manifold catlaktır sorun bunlardan kaynaklanmıyor olsa bile kontrol ettirin kronik hastalık

bakın ne arıza veriyor ayrıca..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo araçta sıkıştırmaya ihtiyaç yokturki. Genelde söylenen. Best Exhaust = No Exhaust. Kaçak kontrolünden sonra sonuç olmazsa yazılımı gözden geçirin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

anildogru
    Misafir
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzoz buyuk fln değil

kaçak vardır (intercoolerde catlak olabilir hortumlar yırtılmıs olabilir, dv yırtılmıs olabilir)
    manifold & / turbo catlamıstır
    n75 bozuktur
    maf bozuktur

simdiye kadar hic degismediyse %90 turbo ve manifold catlaktır sorun bunlardan kaynaklanmıyor olsa bile kontrol ettirin kronik hastalık

bakın ne arıza veriyor ayrıca..
    Kronik derken bu araçlarda bu gibi sorunlar oluşuyor mu? yoksa genel anlamda kronik hastalık mı ? ayrıca bilgiler için teşekkürler

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac yenı cupra arkadaslar

anildogru
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo araçta sıkıştırmaya ihtiyaç yokturki. Genelde söylenen. Best Exhaust = No Exhaust. Kaçak kontrolünden sonra sonuç olmazsa yazılımı gözden geçirin.
    evet haklısın kaçak ilk aklıma gelen şuanda eğer sonuç alamazsam yazılım denıcem..

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildogru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kronik derken bu araçlarda bu gibi sorunlar oluşuyor mu? yoksa genel anlamda kronik hastalık mı ? ayrıca bilgiler için teşekkürler
    Cupra R için kronik, keşke yeni cupra diye belirtseydin R olunca 1.8T oluyor eski kasa

turbo & manifold u unut ta sana şunu sorayım, kesme oluyorda ondan sonramı dusuyor basınc? misfire varmı, bi arızalara bakın once, cozum daha kolay olur ondan sonra

anildogru
    Misafir
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra R için kronik, keşke yeni cupra diye belirtseydin R olunca 1.8T oluyor eski kasa

turbo & manifold u unut ta sana şunu sorayım, kesme oluyorda ondan sonramı dusuyor basınc? misfire varmı, bi arızalara bakın once, cozum daha kolay olur ondan sonra
    araçta mısfire yok,ayrıca arıza ışıgı da yanmıyor.Cıhazda gorunen bir problem yok..bugün doğuşta test cıhazıyla baktık ama yola cıkıp deneme yaparak degerlerı gormedık pazartesı gunu teste cıkıcaz yola...

şöle diyeyim 1.vites kalkışı yapıp ağır agır gazlayarak yurudugun zaman bost göstergesinde basınc yukselıyor ama kesılmıyor..ama 3000 devırdeyken dıp gaz yapıp ıvmelenmek ıstedıgınde basınc once yukselıyor sonra butun basınc 5000 devır den ıtıbaren kesıyor...araba standart gibi ivmeleniyor..

bu arada yeni cupra oldugunu belırtmeyı unutmusum ozur dılerım.

suleyboy
    Misafir
    şu yeşilimsi olan renki araçmı ?

anildogru
    Misafir
    Alıntı suleyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu yeşilimsi olan renki araçmı ?
    hayır dostum..Beyaz

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçta blow off varsa başka bir tane takıp deneyin.

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç yüksek ihtimalle beyaz ise barbaros un yaptığı beyaz cupra tam plakayı vermek istemiyorum siz vermediğiniz için ama bi harfi F. araçta sıkıntılar yaşamıştı eski sahibi aynı sorunları halledememişti oda ama eğer detay isterseniz arkadaşın telini verebilirim yardımcı olur araçta neler yapıldığını.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dv yırtılmıs olabilir.
    üzerindeki standart sa forge tavsiye ederim .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)