ya bu ankara nasıl bı memleket anlamadım herkez asabı sınırlı orda zaten...
Printable View
ya bu ankara nasıl bı memleket anlamadım herkez asabı sınırlı orda zaten...
sen plakanı arkaya tak abi ben sana yerini göstereyim :D hiçbir polis yere yatmadıkca göremez ve kimsede sesini cıkartamaz ;) plakan yok diye plakalık niye yok dersende dersin abi orjinaldan böyle geldi ben ellemedim :cool:
bu arada dün caddeye girdik c4 vts ile filtre egzoz 3 numara cam filmi tesisat vs vs gece 3 civarıydı polisler dik dik baktı ama hiçbiri ses cıkartmadı önde özel bir üniversitenin sticker ı var onun icin olabilir belki + sislerde ve farlardada xenon vardı vede acıktı dedigim gibi kimse ses cıkarmadı normal bir sekilde yani sesli sessiz karısımı gectik kimse birşey demedi
4. caddede oturuyorum eskiden kaldırıma rahatlıkla araba parkediyorduk geçen hafta eczacı arkadaşım uyardı abi gece 11 de gelip aracın fotoğrafını çekip arabaya ceza yazdılar diye. 7. cadde daha fena kaldırıma sıfır yanaşmış olan arabalara bile ceza yazıyolardı. Gerçi 7. caddeye arabayla girmiyorum hatta işim olmazsa 7 de bile dolaşmıyorum ama hakikaten son uygulamalar benim bile canımı sıkıyor. Trafik olayı biraz daha abartırsa sonuç pek hayırlı olmayacak...
onlarla ugrasacagıma yolda dustu taktırmaya gidiodum tamda derim :D:D
gecen sabah konya yolunda aştiyi gecınce tam koprunun orda polısler oluyor bende
aştini onunde biraz yapıstırmıstım sesi duycak olucakki gozleri beni arıyodu :D
bende en soldaydım el kol hareketi duduk falan yaptı ama ben duymaz gormez tavırlarla devam ettim :D:D
walla geçen gün benimde başıma geldi bir arkadaşımla önlü arkalı gidiyorduk kangoo nun arka camlara film yaptırmıştı mal taşıyor falan gece hırsızlar içine bakınca görmesin diye.bende de film var bana geç dedi onu durdurdu filmden ceza yazdı.çifte standart ve terbiyesizlikten başka bir şey değil yapılanlar.
müdür yeni ya çiçek gibi yaptım ankara'yı diye yaranıcak kendisini atayanlara. 1 ay sonra geçer gider hepsi,eski tas eski hamam devam edilir arkadaşlar.
TÜV'de cam filmi hafif kusur olarak bile kağıda işlenmezken polis amcalarımız ceza yazabiliyor,araclarımızın orjinal parçalarına .ok atıp ceza kesebiliyorlar vs vs daha niceleri...
ah yurdum polisi ahhh :(
Ben nasıl egzermişim beyefendiler mesai yaparken olmazmış bu sebepten bağlanıyordum ... Sırf mesleğini pisliğe kullanmaya yemşn etmiş bir memur yüzünden açıkça söyledi bunu diğer memurlar bıraksana hiç bir şey yok derken o yokkkkk ..... bırakmam biz gezemiyoruz oda gezmesin canlı duydum ;) sonuç paşa paşa aldım arabamı. O kadar cahillerki.
sanırsam tansaşın orda bekleyen polısler bunlar he, ?
kımı zaman göz yumuyorlar , kimi zaman affetmiyorlar ...
arkadaslar siz şanslısınız 1-2 gün böyle oluyor . Kayseride günlük halimiz bu :(
bu işlerin sonu biyere bağlanmalı topluca tüm yurtta imza kampanyasımı başlatsak :) bizim düzcede tek cadde var başka yerden şehir içine giriş yok zaten şehrin içide tek cadde burdada acayıp sıkı tutuyolar işleri yani arabaya binmek bile mesele oldu
bu trafik polisleri yapılı arabaları kendine yediremiyo zamannda binemediler kıskanıyo şerefsizler artk devir değişti hala eski kafadalar.. ( gerçi bazen cok cok iyi niyetli polislerde cıkıyo ) yada kendi cocuklarında yok cahiller ezikliğinden dolayı ceza park rüşvet akıllarına gelen her uygulamayı yapabiliyorlar..
ben 06 yılında civic sport umu ilk aldıım hafta orj egzoz a başlık taktırdım bu egzoz ötüyo diye parka çektiler (egzozda ses hiç yoktu) gel buyur sövme bunlara..!
yapılı arabası olan 7. caddeye girmesin bence
bu yedirememe olayı doğru bu arada benimde camlar filmli diye havalimanındaki polis benim arabama takamıyorken sen nasıl takarsın diye arabayı çektirecekti de kendisine insanca yaklaşınca park cezasıyla yırtmıştım. ama çekiciyi çağırmıştı inanın sonra devam et dedi çekiciye. yani niye bende yok sendede olmasın diye bir yaklaşım içindeler bilmiyorum ama durum bu.
tabi niye sizde desert eagle var bizde yok diye şikayet edemiyoruz biz:)
bu şerefsizler egolarını bu şekilde tatmin ediyolar işte
subarunun orj kanadına laf edip bağlayan. servisten adam getirip orj olduğunu kanıtladıkları halde çıkarmayan polis biliyorum :D kamil kaynıo ortalık
İzmirin Gözünü Seveyim...
7. caddenin altındaki azerbeycan caddesinden geçen giderken gece tesisatı açmıştım bangır bangır demir demirkan - kahpe çalıyordu birden ara sokaktan karanlığın içinden polis önüme bir atladı resmen dumur oldum hayatım boyunca polisin bile geçmediği bir sokaktan polis atlamıştı önüme:D:D bana hemen sağa çek dedi hemen yanaşırken baktım polis bana doğru yürüyor aynadan özür gibi bir hareket yaptım elimle sonra vınnnn :D 1 ay felan caddede arabayla fln turlanmaz
arabayı çekiciye yukleme şekilleri feci ya
halbukı öyle bi hak yok ben kesınlıkle cektırmem cekıcıyle kendım gotururum bi durum warsa
arkadaslar cekıcıye yukletmek zorunda degılsınız aracınızı öyle bir yasa yok cekıcıler özel firmalardır para ödemek zorunda degılsınız kendınız kullanarak parka goturun aracınızı kesınlıkle hakkınızı yedırmeyın