Basket süpermiş basketten çok savaş olmuş :D
Printable View
Basket süpermiş basketten çok savaş olmuş :D
ewim ewim güz3el ewim :) duş almam lazım hala deli gibi pisim yhauhauhauh :(
Ohaa hazır olun geliom :D
hahah basketmaçı iyiydi , dayı çok daha iyiydi o atarlı sahneler ve ardından gelen öneri anı yıktı zzaten :D
Eve yeni atabildim kendimi. Daha çoook fotolar var fenalık:D İbo atar onlarıda en yakın zamanda. Gelen herkese teşekkürler çok güzeldi.
bıtttıkk resmenn uyumak ıstıyorum :d
Dün akşam berkanla gelicektik süpriz yapcaktık ama olmadı kısmet değilmiş işimiz çıktı :D
Çok gelmek istiyordum ama Akçakoca'daydım ya :(
Bende dün bütün gün fotoğraf çektiğim için yorgunluktan şarjım tükendi ve gelemedim :D Çok eğlenmişsiniz ama belli. :D Cem'e ne yaptıysanız bugün pişik olmuş yürüyemiyordu :D:D:D
Bugün de ıstakoza döndüm ondan dolayı bepanthol, ağrı kesici ne varsa kullanıyorum. Bugünkü draglardan fotoğrafları yarın müsait zamanda siteye eklicem. Bu akşamlık beni affedin.
ahuahuahua :D fenaaa çok fenaydı o laet çarpıldık durduk elime yapıştı meret ahuauhahua:D
güzel geceydi adamın hayabusa turbo noslu motoru varmış f1 geçiyormuş ahuahua ben bilmem öyle dedi :D goki az kaldı dövüyordu adamı:D fena geceydi ya gece 1 de basket mi oynanır ya deli miyiz neyiz:D zaten basketten çok yakartop oynadık ahuauh:D
Haftaya Kumburgazdan devam :)
topram giderkene ara beni yaww :D
Ok haberlesiriz kardesim, özgürle beraber gelirsiniz ;)
senin smileni yerim :D
bende sağ salim eve geldim şükür :) Ömrümdeki en iyi haftasonlarından biriydi çok eğlendik süperdi. Herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel ağırladılar beni. Şimdi duş alıp fotoları eklemeye başlıcam ama hangisini eklicem 400tane foto var :o
adam önce duj demiş bro :D
göki zaten tüm fotoları koymuş, diğerleri ise bana kalsın :P drag fotolarını hazırlıyayımda fotolar kısmına koyayım onları ;)
Aynen yoldan ve dragdan fotolar koy tamamdır kendin bir baslık acıp :)
Masallah Apacılere yakısır bır bulusma olmus ımrendım valla
Gokı ne yaptı yarıslarda meraktan olucem bırı yazsın lutfen otobusdeyım telden gırıyorum tum sıteyı arıyamıycam
Tosun plakada arabda cok sık hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullan
orum
benim kangoo da ayakkabı unutan var mı?:D kemal tanca süet siyah poşet içinde?
iyi iyi bizim cemle uyuduğumuz fotolar yok :D
Bi ara göki masanın altında uyuyodu auhahuhauha
benim yanımda hatırlamıyorum biri yatıyordu ama ayaklarımın tam ucunda sefa yatıyordu sabaha karşı farkettim :D :D :D
insan uyurken çeker birkaç foto :D
cem ne kadar zıplamıssın broo :D öle bi blok yokkkkkkk :hahaha: