ulen ne adamsınız yaa yanlız cem in foto bomba olmuş o surat ifadesi çok şey anlatıyo :D
Printable View
ulen ne adamsınız yaa yanlız cem in foto bomba olmuş o surat ifadesi çok şey anlatıyo :D
bi 200 yıl daha basket oynamam artık abi,2 kez oynadım hayatımda 2sindede top dik carptı parmaga:D
Basket süpermiş basketten çok savaş olmuş :D
ewim ewim güz3el ewim :) duş almam lazım hala deli gibi pisim yhauhauhauh :(
Ohaa hazır olun geliom :D
hahah basketmaçı iyiydi , dayı çok daha iyiydi o atarlı sahneler ve ardından gelen öneri anı yıktı zzaten :D
Eve yeni atabildim kendimi. Daha çoook fotolar var fenalık:D İbo atar onlarıda en yakın zamanda. Gelen herkese teşekkürler çok güzeldi.
bıtttıkk resmenn uyumak ıstıyorum :d
Dün akşam berkanla gelicektik süpriz yapcaktık ama olmadı kısmet değilmiş işimiz çıktı :D
Çok gelmek istiyordum ama Akçakoca'daydım ya :(
Bende dün bütün gün fotoğraf çektiğim için yorgunluktan şarjım tükendi ve gelemedim :D Çok eğlenmişsiniz ama belli. :D Cem'e ne yaptıysanız bugün pişik olmuş yürüyemiyordu :D:D:D
Bugün de ıstakoza döndüm ondan dolayı bepanthol, ağrı kesici ne varsa kullanıyorum. Bugünkü draglardan fotoğrafları yarın müsait zamanda siteye eklicem. Bu akşamlık beni affedin.
ahuahuahua :D fenaaa çok fenaydı o laet çarpıldık durduk elime yapıştı meret ahuauhahua:D
güzel geceydi adamın hayabusa turbo noslu motoru varmış f1 geçiyormuş ahuahua ben bilmem öyle dedi :D goki az kaldı dövüyordu adamı:D fena geceydi ya gece 1 de basket mi oynanır ya deli miyiz neyiz:D zaten basketten çok yakartop oynadık ahuauh:D
Haftaya Kumburgazdan devam :)
topram giderkene ara beni yaww :D