Allah bağışlasın maaşallah çok tatlı
Printable View
Allah bağışlasın maaşallah çok tatlı
Maşallah dilinin dısrıda olduğu foto çok şirin çıkmıs
Maşallah ya çok sevimli rott dimi o?
hehe tbi canım daha ufak kedimiz pardon panter yawrumuz daa 5 yaşında :)
walla ilk geldiğinde bikaç tane patlatmış ufaklığın suratına ama köpeğin öğrenmesi için şart yapabileceğim bişi yok maalesef :(
teşekkür ederimm. o kedi hep öyle :) kediden korkmayan arkadaşlarım bile korkuyo ondan patileri ve kafası büyük ondan vurdumu sağlam vuruyo hep öle ztn :) biz alıştık :D
gtmiyomuşumm
eet haklısın allahtan cbostan sahile çok yakın yaşıyoruz devamlı indirebiliyorum sahile burda oturuyo olmasaydık kalkışmazdım zaten böyle birşeye çok teşekkür ederim :)
teşekkür ederim :)
hehe çok teşekkür ederim :)
onda şüpe yok bide sokakta yürümesini falan görseniz :) ilk göz ağrımız o bizim bu evde
yaaa öle demeee o bnm ilk ooluşumm :( aman oda kmseyi sewmiyo ztn bu kdr bencil ben merkezci kontrol manyağı bi kedi olamaz zaten :)
çok teşekkür ederim :)
kediden bozma puma kaplan yavrusu diyorum ztn 5 yaşında 8.5 kilo :)
çok teşekkür ederim o dil içeri girmiyo zaten :)
evet çk tşk ederm :)
eet haklısında bizimki pek yoğurulamıyo hemen ısırmaya çalışıyo :) çk tşk ederm ama bebek tüyleri çok gzel yumuşacıkk :)
çk tşk ederim :)
ya köpek bambaşka bişi kedi kendi kendine yaşıyo kendi kafasında takılıyo falan ama köpek bambaşta ev için çok dediğim gibi bizim ev sahile çok yakın o yüzden rahatım ama bu denli bir köpek evde aksi taktirde çok zor zaten öküz gibi bişi oluyor + günde 2 3 km yürümesi gerekiyor
buyudumu evde bakımı zordur yanlız..:)
ikiside çok şirin yaw :D hele o kediyi alıp yoğurcaksın :D
cok tatlılar ya :D
:ya çok tatlı bu tosbağcık :) Tam ısırmalık ama şimdilik sonra sıra değişir :D
süper ya oyuncak gibi :) tüm gün oynayıp sevsen doyamazsın herhalde
kopeğin evde bakımı oldukça zor.. buyumeyen bebek gibidir onsuz bir yere gidemezsin, haftasonu 1-2 gunluğune bir yere kaçayım dersin evde olması senı bağlar havlar komsuları rahatsız eder. gunluk ihtiyaclarını karsılaman lazım havam yok bugun cıkartamam deme luksun yok vs vs :D en kotusu ise kokmasıdır.. biz 12 yıldır bu eziyetleri çekiyoruz..:)
danışmak istediğin bişey olduğunda özelden yaz yardımcı olmaya çalışayım
cok tatlı mas bi tane RS var sitede bi 2. si fazla olurdu zaten :)
masallah :)
hehe üzgünüm hiçbirimizin öyle bi lüksü yok paşam ne zaman kendini sewdirmek isterse o zaman süreli olarak sevebiliyoruz yoksa hiç yanaşmıyo :) teşekkür ederimm :)
hehe tşk ederiim :)
6.6 kiloymuşuz bu sabah tartıldık beraber :)
ısırmasa belki dediğin çok gzel olur ama eğitim görüyoruz ewde deli gibi tarafımdan :)
mrk etmeyin hepsini biliyorum ilk köpeğim değil ama haklısınız evet ama şikayetçi değilim 22 senedir rot istiyorum gülü seven dikenine katlanır hesabı mutluyuz sıkıntımız yok koca sahilimiz var yıkanma konusunda haklısın evet ama allahtan henüz bir koku skntımız olmadı salyamızda kokmuyo daha çok küçüğüz ondandır belki ama yıkanması sorun olmaz evde beraber yıkanırız :)
çok teşekkür ederim çok saolun ihtiyacım olucak size :) arkadaş birazcıkk inatçı :D
tşk ederim hee sitelerde kota olduğunu bilmiyodum yaa :) he arada rs die çağırıyoruz oda ayrı :)
teşekkür ederimm :)
bendeki pug cinsi RS bide chipli senin RScan da varmı chip falan?:)
Kedinizde maşallah typer gibi :)
Yanlız bir tavsiye; mutlaka şimdiden Ödül ile eğitim vermeye başlayın.Otur kalk gel git gibi basit komutları şimdi öğrenmesinde fayda var.sonra Rott larda çok zor eğitim.
bide şu sıralar çok fena mıçıyordur.allah kolaylık versin:)
maşallah büyünce vti olur bu :p bi köpeğim olsun adını k20a koyıcam bende=) gelen geçene saplıcak :D
maşallah oyuncak gibi duruyor .... :D
kedi cok basarili masallah ;)
kedi kopekten buyuk sanırım :D 8.5 kg ile rekor şimdilik onda gibi :D
zaten ilk geldiği günden itibaren eğitime başladı mamalarla falan gel git otur ıslık adını hayır ı öğrendi+tuvalet eğitimi aldı :) odada gazeteler var hep üstüne yapıyo çok nadir ortalığa yapıyo yaptığında ceza alıyo gazete üstüne yaptığında ödül alıyo ondan o konudada sıkıntımız kalmadı 4 günde tuvalet eğitimini aldı :)
eet kendisi yayla havasında tekli koltuğu kaplıyo :) teşekkürler
walla bu ufaklık büünce olsa olsa escalade fln olcak heralde ebatlar anca ona el vericek :)
onu bide bana sor :)
dişleri o yanımsamayı hemen kaybettiriyo :D
pug da rs warmı rc diilmiydi onlar :S
henüz yok ileride takıcaz kıçına :)
evet henüz öyle ama 1.9 kilo var aralarında ve zanlımca köpek o arayı 1 haftada kapatıcak :)
çok teşekkür ederim :)
maşallah çok güzelmiş ikiside:)
kıyamaz o ablası çok kaşnıyordur dişleri ufak old. idare et :D
kanepe kenarlarına korumalık taktınmı ? : D
dişi beklerken erkek gelmiş ya ultrasonlamı baktırdınız ?
Allah bağışlasın her hayvanın yavrusu küçükken çok güzel ama büyüyünce böyle tatlı olmuyolar salyalar falan heryerde :S bide ya büyüyene kadar kedi arescanı yer yada büyüyünce o kediyi yer gibime geliyo ama kedide hakkaten kedilerin mercedesi :D
kanepe kenarları favorimiz değil halıyla mutluyuz biz :)
tabi canım çok kaşınıyo ama bnm bacaklarımdan ne istiyo :) daha süt dişleri tam bile çıkmamış yani :)
dişi istiyordum damızlık olarak ama petshop sahibi çok sewdiğim bi arkadaşım war ona erkek gelmiş o şekilde arandım ve gittim aldım herşeyi yerinde :)
işte büyüyünce bzm kedi bozmasına zarar wermesin diye kedinin köpeği dövmesine izin verdik o salak da anlamıştır kedinin ondan daha üstün olduğunu :)
valla veterinerimiz bişi yapmaz dedi ama bşi yaparsa o kediye ben annem ablam o köpeğe snra annem bni balkondan aşaa :)
walla helal aynı ewde kedi köpek bakıyorsunuz ciddi iş .....
çok şeker ikiside. maşallah.
güle güle büyüt, güzelmiş kereta :D
Cok tatlı masallah..
çok tatlı maşallah,secereliye benziyor..