bendeki pug cinsi RS bide chipli senin RScan da varmı chip falan?:)
Printable View
bendeki pug cinsi RS bide chipli senin RScan da varmı chip falan?:)
Kedinizde maşallah typer gibi :)
Yanlız bir tavsiye; mutlaka şimdiden Ödül ile eğitim vermeye başlayın.Otur kalk gel git gibi basit komutları şimdi öğrenmesinde fayda var.sonra Rott larda çok zor eğitim.
bide şu sıralar çok fena mıçıyordur.allah kolaylık versin:)
maşallah büyünce vti olur bu :p bi köpeğim olsun adını k20a koyıcam bende=) gelen geçene saplıcak :D
maşallah oyuncak gibi duruyor .... :D
kedi cok basarili masallah ;)
kedi kopekten buyuk sanırım :D 8.5 kg ile rekor şimdilik onda gibi :D
zaten ilk geldiği günden itibaren eğitime başladı mamalarla falan gel git otur ıslık adını hayır ı öğrendi+tuvalet eğitimi aldı :) odada gazeteler var hep üstüne yapıyo çok nadir ortalığa yapıyo yaptığında ceza alıyo gazete üstüne yaptığında ödül alıyo ondan o konudada sıkıntımız kalmadı 4 günde tuvalet eğitimini aldı :)
eet kendisi yayla havasında tekli koltuğu kaplıyo :) teşekkürler
walla bu ufaklık büünce olsa olsa escalade fln olcak heralde ebatlar anca ona el vericek :)
onu bide bana sor :)
dişleri o yanımsamayı hemen kaybettiriyo :D
pug da rs warmı rc diilmiydi onlar :S
henüz yok ileride takıcaz kıçına :)
evet henüz öyle ama 1.9 kilo var aralarında ve zanlımca köpek o arayı 1 haftada kapatıcak :)
çok teşekkür ederim :)
maşallah çok güzelmiş ikiside:)
kıyamaz o ablası çok kaşnıyordur dişleri ufak old. idare et :D
kanepe kenarlarına korumalık taktınmı ? : D
dişi beklerken erkek gelmiş ya ultrasonlamı baktırdınız ?
Allah bağışlasın her hayvanın yavrusu küçükken çok güzel ama büyüyünce böyle tatlı olmuyolar salyalar falan heryerde :S bide ya büyüyene kadar kedi arescanı yer yada büyüyünce o kediyi yer gibime geliyo ama kedide hakkaten kedilerin mercedesi :D
kanepe kenarları favorimiz değil halıyla mutluyuz biz :)
tabi canım çok kaşınıyo ama bnm bacaklarımdan ne istiyo :) daha süt dişleri tam bile çıkmamış yani :)
dişi istiyordum damızlık olarak ama petshop sahibi çok sewdiğim bi arkadaşım war ona erkek gelmiş o şekilde arandım ve gittim aldım herşeyi yerinde :)
işte büyüyünce bzm kedi bozmasına zarar wermesin diye kedinin köpeği dövmesine izin verdik o salak da anlamıştır kedinin ondan daha üstün olduğunu :)
valla veterinerimiz bişi yapmaz dedi ama bşi yaparsa o kediye ben annem ablam o köpeğe snra annem bni balkondan aşaa :)
walla helal aynı ewde kedi köpek bakıyorsunuz ciddi iş .....
çok şeker ikiside. maşallah.
güle güle büyüt, güzelmiş kereta :D