97 kalktı diye biliyorum arkadaşlar 95 ve 100 satılıyor şuan hatta bazı istasyonlar 97 gelmediği için 97 tanklarına 95 koyup millete 97 fiyatına kaktırıyorlarmış..
Printable View
97 kalktı diye biliyorum arkadaşlar 95 ve 100 satılıyor şuan hatta bazı istasyonlar 97 gelmediği için 97 tanklarına 95 koyup millete 97 fiyatına kaktırıyorlarmış..
100 oktan kalkalı 2 ay olcak neredeyse karıştırdın heralde :) Öyle sipekülasyonlara inanmayın 97 kalkmadı hala var..
bu durumlarda para vermemek için diretirseniz pompacının maaşından kesiyolar arkadaslar..
mesela
insanlık hali cebimde para olmayabilir ögrenci adamım 20 dedm 50 koydu nası vercem abi??
uyanık kesiLen pompacıLara uyuz oLdum iyice bu aralar..
hemen pompaya yanışır yanaşmaz fuLLüyorum abi?..
30 Lira diyorum 90 mı abii? diyoLar..
bende 90 diyorum tam doLdururken vaz geçtim 30 diyorum..
yok yere ben ona o bana sövüyor..
Bugün 10TL lik aldım .. amcamın pompayı açmasıyla kapaması 1 oldu. :D
keşke yanlış anlasaydı dedim şimdi,neyse verirdik parasını :p :D
97 oktanı bugün kultür üninin yanındaki sheele sordum getirmiolar dedi :)
:) yav bende benzin yerine mazot koydular sandım :D kıvanç ben olsam o adamı hayatından bezdirirdim .
Abi iyiki almşısın full depo birazdan zam gelir sevinirsin bu yanlışlıga
97 oktan optımum sheel de var
özellikle vardiya değişim saatıyse ceşitli yanlışlıklar yapabilio pompacılar.
valla kaç kez kavga ettım bak abıcım oynama pompayla dıyorum bırak dolsun çıt çıt elınle oynuyosun delırtıcek bıgun bunalr benı
evet pompacılara çok dikkat etmeli, hiç ummadığınız bir anda pompalayabilirler
Doksanların başı. Dizel arabalar parmakla gösterecek kadar az. Ogünlerde ailemin şahinini kullanıyorum. Acele kardeşimi garaja yetiştirmem lazım. Pompacı basmış dizeli. Burdan ne öğrendik zorda olsa şahin dizelle çalışıyor:D Biraz daha iyi çalışsaydı. İlk dizel şahin sahibi olcakatım. sahin slx 5 vites 8v dizel :D