videodan anlaşılıyor biraz :D aracın içi ilk bakşta o kadar kötü durmuyor....
konudışı: Video çok komik :D bas bas,lastik yak lastik yak :D :D :D :D
Printable View
videodan anlaşılıyor biraz :D aracın içi ilk bakşta o kadar kötü durmuyor....
konudışı: Video çok komik :D bas bas,lastik yak lastik yak :D :D :D :D
ben almaya niyetlenmiştim baya kuzenim araştırdı sahibi cezaevinde ihtiyaçları var çok hesaplıda vericekler die bilgi geldi ancak sonrasında ulaşamadık adamlara
bu r33'ü kurtarmak lazım
ahh güzelim skyline ahhh :( elemanla konusup takas mı yapsak ne :)
Böyle özel araçların bu tarz videolarını yada yolda rezil edilmiş şekilde dolaşırken gördüğüm zaman içim yanıyor.Gerçektende çok yazık...
kıymetini bilen birinin eline geçseydi keşke,bide gümrükte kalan bi r32 saloon vardı 4 kapı sonra ankaradan biri aldı aracı 2-3 sene önce satılık ilanını görmüştüm 24.000TL 'ye şimdi araç nerelerde bilmiyorum.
araç gt-S denilen model GT-R degildir belki bilmeyenler vardır ;)
Valla geçen senelerde bu olayı baya bir araştırmıştım ve sonuç alamamıştım bende r34 ve 33 ülerin bazı modellerinin başta rusyaya gidenlerin bazı modellerinin soldan direksiyonlu olduğunu duymuştum... Oysaki 1997 1998 model Nissan Maximaların direksiyon kutusunu göğüsünü R34 lere direkt uyduğunu keşfetmiştim.. ama öyle bir oturuyorki resmen OEM gibi duruyor :)
antalyada biniyordu alan arkadaş sakın sessiz bişekilde bikaçkez yolla denk gelmişti.
en son satılıyor diye duymuştum ama sonrasını bilmiyorum.
yeni zelandadan bir tane:
http://www.turboawd.com.ph/images/ga...r/051104_6.jpg
araplar cok yapıyo bu conversion ı
Ben gecen sene Antalyada,doğu garajının oralarda bi galerinin önünde yatarken görüyodum hep..
yanlış...............