aslında 14-15 agustos eg squad buluşmasına denk gelirse bence süper olur...
Printable View
aslında 14-15 agustos eg squad buluşmasına denk gelirse bence süper olur...
hadı bakalım beklıyoruz:)
harika proje buğra, zaman belli olunca önceden haber verebilirsen iyi olur , lipim biraz dağıldı onu falan yaptırırım... merakla bekliyoruz...
Ulen Buğra İzmir e geliyosun yatacak yer diyosun :) hasta ediyosun adamı :) çık gel istediğin zaman ben burdayım, her türlü misafir ederiz ayıpsın ;) Projen harika. Hatırlıyosan cadde de benzin de otururken konuşmuştuk kameranı aldığın ilk gündü, artık izmir e de gelir izmir in Honda larını çekersin demiştim :) nasip bu zamanaymış. bekliyoruz...
Proje de yer alman beni mutlu eder :)
Çok teşekkür ederim fakat ev işini hallettim sayılır :)
Teşekkür ederim Erel :) İnşallah.
Teşekkür ederim abicim ya.Vallahi çok utandırdın beni bugün arayarak :) İnan hiç aklıma gelmemiştin,kusuruma bakma :(
Ali'ye zaten ihtiyacım olacak.Kamera arkası şart ;)
İçlerinde seçtiğim bir EG var zaten ;)
:)
Çok teşekkür ederim Gökhan.Valla dün gibi hatırlıyorum :) Güzel bir akşam geçirmiştik beraber.Teklifin için ayrıca teşekkürler :) Fakat daha önce davranan birisi var :D Onda kalırım eğer gelirsem.Şu sponsorun cevabını bekliyorum.Eğer gelirsem bir süprizim de olacak çekeceğim araçlara.Ne?Birisi 35mm mi dedi :)
Tamam Buğra cım kapım her zaman açık sana kardeşim biliyosun. izmir e geliyosan 35 mm getiriceksin tabi, her şey 35 e göre olmalı :D harika videolar çıkıcak eminim... sen tarihi belirle de yaz buraya sonra ;)
güzel bi aktivite olur inşallah bende varım +1
buğra böle bi başlıga gerek yok bi alo demene bakar kardşim ;)
beklioruz.. süper proje basın medya konusunda elimden gelen yardımı gösteririm..
buğra kalıcak yeri bulmuşsun çekim zamanı tarih konusunda benide haberdar edersen sevinirim
Tarih önemli tarih ona göre arabayı basıcam ... :D
bıdk topıcıgı yenı gordum abı yanlıs anlasılma olmasın ızmıre gelıpte bızden baska yerde kalırsan vururum senı :)
Mutlaka beklıoruz abı gelıorum demen yeter.
Bonus : 1-10 agustos ev komple boş :D Kafamıza gore :D
izmirde olsaydık keşke kolay gelsin :)
Saolasın,mahçup ettin beni :)
Desteğin için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.Fotoğraf konusunda yardımına ihtiyacım olacak :)
Yazdım ;)
:D
Saol canım benim.Projem de seni de kameranla mutlaka bekliyorum.
İstanbul'da ki proje de inşallah :D
Arkadaşlar,proje de ki son durum;tarih sanıyorum ki biraz ileriye doğru gidiyor.Çünkü sponsorluk için görüştüğüm bir kaç yerden haber bekliyorum.Orada manevi desteğe ihtiyacım vardı ve desteklerinden ötürü herkese teşekkür ediyorum.
Maddi destek için bir sponsora ihtiyacım var malumunuz.Eğer onu da halledebilirsem en kısa zamanda yanınızdayım.Kaliteli ve gerçekten farklı bir şey olmasını istediğim için bir maddi destek söz konusu.Çünkü,sadece ekipmanlara yatıralacak o kadar para :)
Başarılı olmama gibi bi ihtimali olmadığı için izleyip tebrik etmeyi bekleyelim:)
Kardeşim kalacağın yerlerde aksamalar olursa bir açık kapıda bizim ev var.Misafir etmekten memnun olurum..Tabi evdeki köpeğimizden rahatsız olmazsan..