Arkadaşlar bu aracı yakın bi arkadasıma almayı düşünüyoruz sahibi forumdanmıdır arac hakkında bilgisi olan varmı?
Honda Civic 1.4i 1990 Model 7.650 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62068326
Arkadaşlar bu aracı yakın bi arkadasıma almayı düşünüyoruz sahibi forumdanmıdır arac hakkında bilgisi olan varmı?
Honda Civic 1.4i 1990 Model 7.650 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62068326
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
http://www.techturkey.com/forum/memb...asstoprak.html
Pm at Ömer Ulaş abinin Ef![]()
Sağol Faruk hemen geçeyim iletişime![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bi haber gelsin çok güzel seyler olucak![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hergün işe giderke görüorum cok güzel duruo![]()
brıde koltuklar spoon jantlar beğenilmez mi![]()
koltuk jant önemli değil jant piayasada dolu koltup replika eşek ölüsü kadar agır bize arac motor yürüyen kaporta ve kaplama altındaki boya durumu bilgisi lazm serenceye bir ulasayım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Omercim ulas araci baska araba almak icin satiyor.binmek icin almisti ve herseyini kendi zevkine gore aldi takti.sorunsuz temiz bir araba.tavsiye ederim.
OEM+
Koltukları çok iyi(hatta satılıksa alırım), araç da düzgün görünüyor hayırlısı olur inşallah Ömer.
.
gören duyan bilen![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kendim için az önce aradım kapora alınmış kardeşim satıldı gibi![]()
hadi be hayrlısı olsn o zaman![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
rengi çok güzelmiş
musayit olsam bende almayı düşünürdüm
Konuyu şimdi gördüm arac için kapora almıştım alacak kişinin dıdısının dıdısı memur kafalı çıkınca satış iptal oldu şu an araç hala satılık araçta + olarak sıfır aldesa tüp takılı ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)