güzel güzel gelişmelerin olması gerçekten çok iyi artık hak eden araçların dergilerde olması çok sevindirici.
emeğinize sağlık arkadaşlar.
Printable View
güzel güzel gelişmelerin olması gerçekten çok iyi artık hak eden araçların dergilerde olması çok sevindirici.
emeğinize sağlık arkadaşlar.
Kapak süper.. :D
Buğracım bende bu tip araçları sevmiyorum ama bu yer vermeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Sonuçta anadolu da body kitli araç neden çıkarmıyorsunuz diye sitemde bulunanlar da var. Biz de ne yapıyoruz? Eskiden yer alan Dimma body kitli ya da ferrari tamponlu araçlara değil de bu tip komple proje araçlarına yer veriyoruz. En azından işçilikleri çok iyi. 50 milyar masraf yapmış şimdi bu adam. 50 milyara çok güzel bir araç alıp turbolardık bizler dimi? Ama bu çocuğun hayalindeki araç da buymuş. Bence doğan görünümlü şahin değil de VTI görünümlü 1.4 diyebiliriz:D:hahaha:
oy oy oy sayıya bak sen...
gayet temiz bir sayı olmus , ellerinize saglık ;)
Kapak inanılmaz olmuş :D ellerinize sağlık herzamanki gibi bomba bir sayı :icon_tup:
Çok güzel kapak :) Maşallah elinize sağlık...
HULK çok iyi olmuş :)
kapak gerçekten süper olmuş elinze sağlık :)
gene super bır sayı:)
Bu terim çok doğru. Anadoluda dergileri takip eden binlerce abim, arkadaşım, eşim ve dostum var. 100 kişiden 80i inanın performanstan yana değil. Görselliğe daha çok önem veriyor. Kapak olan Evoda sarı jant takıp dergiyemi çıkarmış araba diye tepkiler duyuyoruz. Ama inanın şu saxoyu gören çoğu insan dergiyi emin olun çok kısa sürede tüketiyor. Bu arada tekrar ediyorum bu sayı kaçmaz. Minikslerin her çıktığı sayı arşivlik oluyor :icon_tup:
kapak çok fena çok :D onur elinize kolunuza saglık allah fotograf makinenize zeval vermesin
Elinize saglık cok güzel bi sayı olmus :)
Geçenlerde Dragger dedi ki "Olum makinaya bak nasıl güzel çekiyor." Uzattım eline. Al çek dedim :D Yüzüme bakıyor bön bön :D
Miniks'lerin Hulku için +35 derece sıcaklık altında 8 saat fotoğraf çektik. Bu da işimizi ne kadar önemsediğimizi gösteriyor sanırım. ;)
Yorumlarından dolayı herkese teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum :D Saner abi Onur abi ve diğer tüm Tuning Türkiye çalışanları size sesleniyorum işine bu kadar önem veren ve yaptığı işin kusursuz olmasına çalışan bi kadro daha görmedim gerçekten süper bi sayı olmuş:icon_tup:Kesinlikle arşivimdeki yerini almalı:cool:
Kapak iyimiş... :D
herkes kendi bakış acısından bakıyo olaya ama dergi editörü mecburen bütün ülkenin bakış açısına dikkat etmesi gerekiyoki bi kesimi değil tüm kesimi memnun etsin bunun akabindede başarı ve yüksek satış grafiğine ulaşasın ... öhh be ne yazdım :D dergi süper olmuş muradımın araba sonunda cıkmış o kadar baskıya artık cıkmasa hahaha skoda su an bizde izmirde süpriz bi deneme yapcaz videolarını koyarız işşalah edo typer ve skoda rs ..
hayırlı olsun skoda gercekten çok güsel yapılmış güsel giden bir araç
Güzel görünüyor elinize sağlık. Kapaktaki hareket halindeki resmi Rig kullanarak mı çektiniz?
Meslek sırrı diyorsun yani :) Elinize sağlık güzel olmuş.
kapak olmuş:D
Zaten hep o Saner'in ve Yavuz'un altından çıkıyor böyle sivri fikirler :) Hangi insan evladı vurup bayılttığı at sineğinin üzerine vernik sıkıp notebook'umun üstüne koyar? :D Ya ömrü hayatım boyunca şu ofiste kalp krizi geçirmezsem bi daha da başka yerde geçirmem.:rolleyes:
Dün aldım dergiyi gerçekten çok güzeldi
Saner yazına bayıldım güzel olmuş umarım bazı kişiler bazı yaptıkları hataları çözer o yazıdan.
olum adam o yazıyı yazarken biz tepesinde geyik yapıyoduk ondan o kadar güzel olmuştur :D
kapağa bayıldım , sıcaklara hilmi abi de dayanamamış :D :D :D