Çekiliş olayı beni heyecanlandırıyor :D Ya tutarsa : )
Printable View
Çekiliş olayı beni heyecanlandırıyor :D Ya tutarsa : )
çekiliş oalyı yemekteyiz gibi sms olayı olur bence :D
sms olmasın heryöne ücretsizim var aramayla olsun :D :D , program güzel olucağa benziyo , face deki videodan 306 cabrio ya göz koydum bile ben :D :D ,şaka biyana inşallah emekler karşılığını alır..
Tam hatırlamıyorum abi :) Bu proje kesinleşmiş bir proje.Yani ilk 13 bölüm kesin zaten.Ne çekerlerse çeksinler FOX'da yayınlatılacak.İnşallah güzel ve kalıcı bir proje olur tabi :)
Teşekkür ederim.
Valla denemekte fayda var :D Keşke ben de yararlanabilsem :D
Yok,belirtilen bir numarayı arayıp katılıyorsunuz.
:icon_tup: İnşallah.
İnsallah sürekliligi olur güzel bi proje..
hayırlısı olsun ızlerız fox tv :)
ben fox un reklamcısıyım prototipimizde daha önceden başlıyo görünüyordu ama son haftaya kaldı daha program bandı gelmedi bende merak ettim bakalım nasıl olucak..
Allah utandırmasın..İnşallah hersey dilediğiniz gibi olur...
Yaptıgın,çektigin calısmaları izledikten sonra güzel olmayacagını düşünmüyorum bile:);)
Başarılar...
merakla bekliyoruz buğracım yayın tarihini :)
çekiliş numaralarını pm at da bakarsın crx e kardeş gelir :hahaha:
Egzosttan,cam filminden arac baglanan bir ulkede isiniz cok zor.Allah yardimciniz olsun.
Teşekkür ederim.
Doğrudur :)
Teşekkür ederim abi :)
Önceki yorumlarımı okursanız konuyla ilgili aydınlatılabilirsiniz.
bu formatta yabancı bi program vardı önceden.. çok başarılılardı ama, çok kötü durumdaki araçları alıp inanılmaz hallere getiriyolardı.. ve benim arabayla hiçmi hiç ilgisi olmayan bir arkdaşım bile bana bu programdan bahsetmişti, şaşırtmış ve ilgisini çekmişti işlemler çünkü.. o derecede kalite olabilirse bence hiç ilgisi olmayan insanlarıda çekebilir diye düşünüyorum.. allah utandırmasın umarım başarılı olur..
hayırlı olsun buğra,
ya ben seni gördüm sanki hafta sonu tecnovol de idim tam çıkarken kapıdaki sendin dimi ben benzettim ama tam emin olamadığım için yanına gelmedim , çekimlerde onun alt katında yapılıyor 5-6 ay önce abdullah abi ve kevork abi nissanı göstermişti bize brogramdan bahsetmişti
allah utandırmasın kardeşim :D nice nice projelere...
bende diyorum yan proje olarak Pimp My Bride tarzı bişeymi yapsam :D :D
Fox Tv' de,23 Ağustos Pazar saat 13:30'da yayındayız...
hayırlı olsun siftahınız :)
hayırlı olsun bi aksilik olmassa kaçırmayacağım