uhehuehueuh ben yumatuyu kastedmedimki ?
Ayrıca ticari bir zeka olarak kendilerini tebrik ederim konusu geçmişken :icon_tup:
Printable View
uyuyakalmışım ya izliyemedim malesef. yutub a ekleyen olucak mı ?
programı izlemek için kalktım , aracın bitimine doğru yetişebildim , stoplar ve airbrush da hiç yakışmadı arabaya ama beğenen olur illaki , aracın bitişinden sonraki rüya bölümü güzeldi , bence program ilerledikçe dahada güzel olur eksikler giderilir , bide araca zannediyorum motor modifiyesi yapılmadı ?
Teşekkür ederim Can abi.Kusuruma bakma,erken kesmek zorunda kaldım telefonda çünkü acil çıkmam gerekiyordu.Zaten bana ait olan kısımları benim çekimlerimi izleyen herkes anlayacaktır.Çünkü renk ayarları ve çekimler hemen hemen bilindik tekniklerimden :) YouTube linki değilde belki siteye yüklerler.Haberdar ederim.
Stoplar konusuna katılıyorum ;)
Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim Onur'cum.Beğendiğine sevindim.İlk program olduğu için tabi ki eksikler olacaktır fakat ilerleyen programlarda daha kaliteli olacağından hiç şüphem yok.Aslında programda ki temel amaç dediğin gibi modifiye ile uğraşmayan ya da sevmeyen insanları modifiyeye alıştırmak ve göstermek.Motor modifiyesine pek girme taraftarı değiller açıkçası.Çünkü istiyorlar ki verilen araçlarla insanlar gazlamasın.
Teşekkür ederim Mehmet'cim.Beğendiğine çok sevindim.İnşallah dediğin gibi yarım kalmaz ve bende uzun süreli bu projede yer alırım.Zaten ilerleyen zamanlarda kendime ait bir bölüm olacak "Buğra AKPINAR"diye.Burada içimizden olan araçları tanıtmayı ve ülkemizde yapılan organizasyonlardan görüntülerin olmasını hedefliyorum.İnşallah dediğin gibi gerçekleşir her şey.
Bugünden itibaren her hafta pazar günü saat 12:00'da ekranlarda olacak.Zaten Fox'un resmi web sitesinde de programlar kısmında program mevcut.
Teşekkür ederim Sinan'cım.Tabi bir çok eksiklik var ve ilerleyen bölümlerde bu eksikliklerin hepsi giderilecek inşallah.Motor modifiyesi yapma taraftarı değiller.Sadece görsellik üzerine her şey.
2 hafta üst üste baktım yayınlanmadı :D bu hafta uykuda yakalandık :)
Buğra bi zahmet yükleyin, izleyelim :)
Programın belirli bi konsepti var sanırım gittikçe daha güzel olacagından şüphem yok.
Tek eleştirim , aracın before- after görüntü geçişleri çok basit olmuş , sabit kamerayla yapılmalı oralar.
izledim devam bölümleri güzel olacağa benziyor ama demir abimin jipi nasıl olacak merak ediyorum
yaptıkları pejonun jantları cok kotuydu :D
Paylaşım sitelerinde çıkmadı mı halen?
tekrarı olurmu aceb :D
İzleme fırsatım oldu, program tarz bakımından yurtdışı ile aynı.Ancak bizdeki tek fark geçen olayların ve konuşmaların çok yapmacık olması.Bence muhabbet daha doğal olabilirdi.Ayrıca aracın hazırlanışı daha detaylı olabilirdi.Son olarakta Fox TV yayını sırasında altta "extreme garaj" yazısı olmasından mıdır nedir, programda da sık sık çıkan "extreme garaj" logosu biraz abartı olmuş.
Buğracım geçmiş olsun ve ellerine sağlık
Benim nacizane tespitlerim
-Diyaloglar antipatik
-Hi-Fi cilerin ses tonları çok kötü /çok tiz / filitre ister bence
-Standart çekimlerde kamera stabil değil ve açılar kötü (baştan sona senin çekmen söz konusu değil mi ?
-@ erkan / logo konsusunda haklı / güzel animasyon fakat uzun olduğu için sıkıcı
-@ cem / kesinlikle katılıyorum hatta son sahnede sol arka goruntude arac yarım metre sağa kaydı
-@ onur ziya / haklısın fakat yanlış bir strateji , önemli olan süreklilik
Yağızı seda sayana konuk etseler sadece o bölümü izleriz ve bir dahada izlemegreği duymayız bence bu programdaki amaç sektöre hitap etmek olmalı Foose gibi :)
Vee en onemlisi @ Ufak Buura Rüya bolumunde ablayı aynadan gorunce inan irkildim hatta bir an şaka yapıyorsunuz zannettim ne olm oyle Ferhat GUZEL spec olmuş abla
programdaki amaç sektöre hitap etmek olmalı iyi de sektörü genişletmek için öncelikle sektörden olmayanlar sektörü bi görmeli :) bu konsept iyidir bence
ayrıca bilmem izleyeniniz varmı
pimp my ride ın ilk bölümünü izleyin,sonra da 5. bölümünü izleyin
aradaki farkı hemen göreceksiniz,diyaloglar çok daha yavaş ve basit, araç yapım aşamaları daha az detaylı pimp my ride ın ilk bölümlerinde de...
yavaş yavaş oturur bu tip işler ;)
Umarım.
Konuşucam abi :)
Saol Cem'cim.Canım benim :) Program güzelleşecektir,eminim.
Sanmam fakat takip etmek lazım Fox'u.Belki gece ilerleyen saatlerde olabilir.
Abicim öncelikle teşekkür ederim fakat eğer beni yanlış anlamazsan ki anlamayacağını umuyorum aramızda ki samimiyete güvenerek :) Bir şeyler eklemek istiyorum;
Kameramanlarımız iyi çocuklar.Yavaş yavaş işi öğreneceklerini iyi biliyorum çünkü bir tanesiyle bizzat ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla.Bir otomobilin nasıl çekileceğini eminim kısa sürede kavrayacaklardır.Çünkü Doruk'un çektiği bazı görüntüler var,yani yönetmenin.Gerçekten başarılı detay görüntüleri alıyor.Benim çektiğim bölümler az çünkü fazla vaktimi ayıramıyorum o yüzden arıyorlar önemli sahnelerde,gidiyorum.Fakat Demir Demirkan'ın geldiği sahneleri çekemedim çünkü müsait değildim.Keşke gitseydim dedim bugün içimden.Animasyon geliştirilecek ve logo konusuna gelince,ikinci bölümü izlemeni tavsiye ederim abi :) Şu an 2 kaset ilerideyiz çünkü.Abla konusuna gelince.Google'a Demet Gönen yazıp görselleri tıklarsan sevinirim :)
Program ilk 13 bölümle beraber eğer yayın hayatına hala devam ediyorsa,inanın oturmuş ve kaliteli bir program seyrediyor olacaksınız.
Resmi Facebook Grubu :
http://www.facebook.com/group.php?gi...3580874&ref=ts
İşte bunu demek istiyorum. Modifiye tutkunları için problem yok zaten. Onlar otomobille yatıp otomobille kalkıyorlar. Bu program, otomobilini A noktasından B noktasına gitmek için kullananlara hitab ediyor. Bence. Çünkü hiç birimiz o jantlar takıldığında, o müzik sistemi yapıldığında ya da air brush yapıldığında heyecanlanmıyoruz. Aksiyon yoksa bizler için pek de ilginç bir yanı yok. Tekrar ediyorum: Bence bu böyle.