:D Şu kumburgaz meetinglerden dolayı hatun beni boşayacak. Yakında yüzük vericek kimsede olmayacak :D:D:D
Printable View
biz tepeden inceleme yapıyorduk:D
Biz ilk önce yukarıdan izlicektik. Baktık polis sirenleri sesi geliyor. Oz'a sorduk. Yapabileceğimiz bişey yok tıkandık kaldık dedi. Sonra yanınıza geldik. Karşı istikametteydik. Hatta Yunus polislere aldırmadan küçük su döktü :D Sonra baktık arabanızı bağlarız devam edin diyolar bide yapılabilecek bişey yok ileri devam ettik ve ilerde bekledik.
peki polislerin bizi orada banlaması biraz tuhaf olmadı mı
Hayır olmadı :) Hilmi'nin de dediği gibi kalabalıktınız. Hatta sizin ne işiniz vardı onu düşündüm ben hep. Ulan bi baktık Hilmi, arkasında s2000 arkasında evo clio rs vs.
Sadece gtr ve Hulk olsaydı o yolda öyle bişey olmayacaktı. Biz Hilmi'lerin nerede buluştuğunu biliyorduk. Ama gitmedik yanlarına. Bu tip günlerde uzaktan bi görüntü almak yeterli olur. Yakında durunca heleki o yolda polisler böyle yapıyor işte.
Bu geceden zaten bir çok kişi haberdar olmuş. Hatta Yunusu dönüş yolunda çevirmiş bi polis. Sende mi bu geceki kaçaklardan birisin demiş :D ahaha
onur resım eklıyecekmısın baska pekı cok merak edıyoruz org fotolarını:)
bu seferde adrenalin olsun diye polisleri siz kovalarsınız :)
Arkadaslar site google ve bilimum arama motorlari tarafindan indexleniyor. Yazdiklariniza dikkat edin,
Birisinin gunah kecisi olmasindan korkuyorum.
Bence gtr ve hulk dışındakilerin gitmesi fazlaca gereksiz olmuş. Bizim gibi uzaktan izleyebilirdi izlemek isteyen
herkese acık dendi herkes gelsin izlesin neyin ne oldugunu gorsun dendi yer zaman verildi bas bas bagrıldı e haliyle yarıs duskunu arkadaslarda kopup geldiler izlemek icin gece 3 e kadar kumburgazda beklediler sonucunda bizde istemezdik boyle olsun ama yapacak bisey yok...
bundan sonrakilerde daha dikkatli olunacaktır ondan eminim...:)
Fotoğraflar nerede yahu ?
maşallah 50 iyi adet
kapışma dün gece keyifde oluyodu az daha :hehe:
F & F tadında bi gece yaşanmış sanırım geçmiş olsun herkese :)
ulan ne kapışma olurdu hemde 30 tt üyesi VS 15 keyif üyesi
valla altımızda trex gibi bir araba olunca duramadık biz maalesef ama bütün polisler o taraftayken dönüşte fena sıktık :D
ahaha benden sana hediye o zaman :D
http://www.vidivodo.com/184931/cem-k...tamirci-ciragi :hahaha::hahaha: