minikslerin başına gelen olay nedir merak ettim? araçları falan bağlanmamıştır umarım
Printable View
minikslerin başına gelen olay nedir merak ettim? araçları falan bağlanmamıştır umarım
evet bende merak ettim ama konu silinmişti galiba , kötü bişey yoktur inşallah
Deliksiz uyumusum anca uyandim cok guzeldi keyifte hesap kitlemeye calismalarida ayri bi hareket oldu :) otobanda da azcik legal mudahale olunca herseyiyle eksiksiz bi bulusma oldu :D
vay be bensiz buluşma :D
işyerindeyim saat 5 te vardım hala ayaktayım uyumadım mesai spec..
Güzeldi buluşma ama.. uyusamda.. arabayı salladığınız fotoyu koyanın ... :D
Hayırdır minikslere ne oldu ..?
ahaha allahtan AB değil :)
Bu akşam ben bi gidiyim oraya tekrar bakalım davranışları nasıl kaç kişi birden bıcak cekicek ahahaa :)
ehhehe benım yuzumden ban yedın ama acıldı banın abi neyse bende tesekkur edıyım burdan hehe ama geelbildiğine gore affedılmıssın demektır tek taş borcumu sildim :D
Güzel bi geceydi her şeyi ile giderken benide polis aldı kuratrdık sağolsun Onur ve Saner gelince ama Polise Yunus makas attı polis beni aldı nasıl iş anlamadım sonrada kaçtı Yunus :D
Yunus u yanıma cağırdım 2 ye aldırıyodum bir baktım yanımda Komser var adama zafer işareti yapıyomusum gıbı oldu :D
Miniks lerede buyuk geçmiş olsun en azından boyle kurtarabildiler..
yaa arkadaslar ne oldu kı parca parca anlatıyorsunuz
Guzel geceydi herkese tskler. Minikslerin durumuyla ilgili reel bilgisi olan varmi? Gecmis olsun
gece 5 te büyükçekmecede işkembe yiolardı enson durumlarında bişi yok.. hulkda ordaydı :)
ceza yediler gayet alışıla gemiş bişi :)
Yukarıda öyle yorumlar yazılmış allah korusun kaza yaptılar zannettim peki gtr ile ne oldu ..?
otoban kısmına katılabildik
combo yaptılar resmen adamlar, önden arkadan kestiler.
herkese geçmiş olsun.
gtr en son ters gidiyodu otobanda sonra ne oldu gören bilen varmı
fotoğrafları merakla bekliyoruz :D
saat 23 gibi aranıza katıldım fazla kalamadım kusura bakmayın ordan minikslerin yanına gectik jandarma kalabalıgı gorunce ihbar etmis otoban girisine barikat kurmuslardı:D
filmlerdeki gibi bi gece gecirdim miniklere ve uzucu olayı yasayan diğer arkadaslara gecmis olsun GT-R nasıl olduysa kacmayı basarmıs...
Zor aradan sıyrıldık, otobanı kesmekte ilginç bi zevk heralde polis amcalarımız için.
Sindiremiyorum abi böyle şeyleri. 4 milyonluk dürümü 6 milyon yazıyor hesaba. Neymiş? Dışarıdan getirme parasıymış 2 milyon da. 4 masaya oturduk. Neymiş? 4 masa 10'ar TL'den rezervasyon parası varmış. Her hafta 200TL bırakan bi gruba böyle davranılır mı? Mmustu yüzünden hep :D Arkaya geçin dedi, geçtik böyle oldu :D :D :D :D
Hilmilerle ilgili elimde fotoğraf var ama koymayım şimdi. Daha sonra elden ulaştırırım Hilmi. Ruhsat verirken filen yakaladım 20 metre uzaktan :D