arplerim hazır bekliyorum :)
Printable View
huzur diesel ve stock ta :)
kanka az önce aldığım karara göre :D emekli olma vaktimiz gelmiş rollinglerden buluşmalardan arabalardan uzak durmalıymışız :D
muhahah hanıma derim geç arkada aygazı yak bi corba yap:D
arabam hazırmış gidip alim :D akşam yola çıkarım yazlığa doğruu :D
Üzülerek söylüyorum yarın bende katılamıyorum , aileyle birkaç gün tatil gibi birşey yapacakmışız , daha bugün söylüyorlar bana... Ama haftaya varım :)
herhervzındibiaynı
kım gelır ne olur bılmemde gecen haftakı gereksız gaz arkadaslar gelmesın lutfen
y@sin gidicen mi bro ?
onlar sıteye uyede degıl bılıyorum tanıyanlar soylesın ıstemıyoruz aramızda malıye kampı bızımde degıl keyıfde oyle ama bızden uzak dursunlar yolda agzımıza burnumuza kırmasınlar valla bu sefer sıkayet ederım
kim la onlar merak ettim :D
mevzu çıkaralım olmaz mı
pug apaçi team diyoun yani ahahahah
got kadar daracık yolda makas , uste kırma vs herşey oldu.. orada onlerine insan cıkabileceğini nasıl dusunemiyorlar anlamıyorum.!
neymiş efendim beni görrmüşde o yüzden gazlamıs :D
abi özür dileirm ben rollden bahsediyodum ya başka niyetim yoktu :o:o :D
ahaha senle görüşeceğine inanıyormusun daha sen adamı hayata karşı soğut sonrada boyle de :D
ahaha sen nerden uyduruyosun ki böyle şeyleri yiit :)
valla ben heleki megane ile gelicem boyle hareket yapıcak tanıdıkta olsa farketmiyor birşey cunku ınanılmaz sınırlenıyorum bu hafta olmaz inş. bu tarz şeyler zaten göki kurma kolunu çekmiş bekliyor..;)
http://img190.imageshack.us/img190/5329/photoplz.jpg
ahahah yeni biri daha türedi adam dün anahtarı ve cakar kumandalarını elıne aldı geri vermedı bile birde gecen herkeze cakıyordu :)
Ama adam butun pıyasasını yaptı Yiit de şahıdım :D eheuıehıeı
yalana bak? Kız arkadasınla beraberdin hani?
düğünden sonra yanına gidicem düğün olmasaydı kız arkdaşımı her zman görüorum bu ortamı kaçırmazdım ;)
Varmi bu gece hareket :)
mehmet yolda otafa geliyor