seslenme o zaman boşver ama inat yaparsan ben alıvirem ordan paranı:D
Printable View
kontrat daha çok kiracıyı korumak için.
ben eve doğalgaz bağlatmazsa kaloriferli diye tuttuğum evde ya 600 tl kira vermem yada çıkarım dedim.tınlamadı bizi.çıktık evden ve biz çıktık dedim kalan kiralarıda verin nereye isterseniz gidin dedi kadın.evi yıkarım dökerim dedim.oda elimde kontrat var mahkemeye gider kalan 8 -9 ayı çatır çatır alırım dedi.git al lan dedim ne arayan oldu ne soran ve 1,5 sene geçti üstünden.
yeni evde yaptığımız kira kontratı haziran ayında biticek 2010 senesinin ama o bittiğinde dahi evden çıkmamazlık etme gibi bi durumumuz olmasın diye ayrıca birer kağıt imzaladık ev sahibiyle haziranda çıkıcağımızı taahhüt eden.
yani diyiceğim senin başın anca dayaktan ağrır.onun yanında kontrat ile ilgili çokta bi olay yok.mahkemeye versin.40 gün önce çıkıcağımı+evin bütün fatura ve aidatlarını ödediğini+evi aldığın gibi bıraktığını fakat olası yıpranmaların zaten depozitodan düşülmesinde bi problem olmadığını söyledim dersin mahkemede.adam aksini iddia etsede kanıtlayamaz.okadar uğraşana kadar ben olsam eve yeni kiracı bulurum:)
kimse mahkemelerle uğraşıp durmaz bence üstelikte çok uzun zaman alıyor senden alacağı bi kaç ay için o sürede evine zaten kiracı bulur.. bence o senin depozitonun üstüne yatmak için öyle bişey yaptı ve amacınada ulaştı.. Gerisi gelmez için rahat olsun.. Artık güzellikle olmazsa başka bi güzellikle gider işini görürsün.. :)