Artık heryerde Wifi var bence internet hızı olarakta pek gerekli değil tabiki tartışılır :)
Printable View
Artık heryerde Wifi var bence internet hızı olarakta pek gerekli değil tabiki tartışılır :)
Biz de bugun test ettik onayladık, güzeldi ;)
Mobil tv bende acılmadı, telefon desteklemiyor dedi.
Aslında var icerisinde mobil tv hizmeti...
3g geldi mertlik bozuldu :D
laptopu 3G ile bağladım iphone u kullanarak
speedtest sonucu 2.5 mbit anlık download, 300kb anlık upload hızına sahip, şebeke düşük biraz bu aralar, tam oturunca 5mbit i görür gibi, ttnet adsl ile bile 4mbit indirilebiliyor anlık 8mbit lik paket ile, 3g gayet iyi
avea avea duy sesimizi :D
Şimdi 3G telefon aldım diyelim turkceli arayıp bişi falan actırmama gerek yok dimi ? direk calısıcak?
şimdi atsam msj olurmu peki nede olsa hatla alakalı bişi ve nereye atıcam:)
baska ulkeler 4G'nin parasini odedi alt yapisini kurdular biz 3G'ye 2008in sonunda 1milyar dolar verdik ulkecenek tamamen cop memleketin gsm $ebekeleri de satilmi$ belliki...
3G geciş talebiniz alınmıstır.Talebiniz onaylandıgında kısa mesaj ile bilgilendirme yapıclaktır.
Hadi hayırlısı bakalım :D:D
benım ıphone paketım var aylık 1000 dakıka her yone olandan.3gb de aylık ınternet oaketım var. 3g ye kayıt oldugumda ucret olarak farkeden ne olucak?
benım 3gb lık bı aylık paketım var zaten, 3g klullanımı bu 3gb nın ıcınemı dahıl edılıcek acaba. trcellı arayıp sorayım ben ıyısı
mobil internette herhangibir fiyat farkı yok
mobil tv ve goruntulu konuşma ayrı ucretlendirilicek oda şuan için gene aynı fiyat ;)
onu bunu bılmemde çapkınlık gün gectıkce zorlasıyor :)
hız olarak bir şey farkedemedim . blackberry bold kullanıyorum . edge ile aynı suan kaldıki yeni bir çığır acıcak dendi. türkiyede sadece telefon satışlarını patlatır ...
onur sen tek kameralı telefonla görüntülü konuşmayı başarildinmi ya :) merak ediyorum acaba benim telefonumdada oalbilrmi :D gerçi benimki mazide kalmış gibi gelebilir bu teknolojiye :D
mobil tv yi yükledim giriyorum kanalı seçıyorum bağlanmaya çalışıyo sonra bağlantı hatası dıyo nedendir acaba ?
nokıa 3110 um var goruntulu konusmak ıstıyorum....
:)bende sana hayranım organızatorum:)hatta...http://www.youtube.com/watch?v=J1UDO0vnSqY:D:D
artık yumuşak yastık ve ya kırmızı balkon tarzı gece rekmala çıkan ovşş ovşş ara beni boya beni tarzındaki olaylar da 3g ye bağlanır. ÜÜÜÜÇÇÇÇ