Olay kahvaltiysa Rumelihisardaki Kale ya da Nar. Emirgan Sutis benim icin sampiyonlar liginden farksiz.
Printable View
Olay kahvaltiysa Rumelihisardaki Kale ya da Nar. Emirgan Sutis benim icin sampiyonlar liginden farksiz.
Ömür Restaurant'ı önerebilirim.
Kaliteli yemekler
İlgili kibar garsonlar
Ligtv ve Dsmart maç gösterimleri mevcut
Rakı balığı güzeldir.
Yazın üstü açık balkonuda mevcut. (Çok büyük beklentiniz olmasın ama bu konuda)
Bütçe olarak orta üst diyebilirim.
He bir de Cafe'si var. Aman allahım kaçın. Önceden tenha iken güzeldi de, şimdi disko gibi. DJ canlı performansı var ama gereksiz. Ben arkadaşlarımla muhabbete geliyorum oraya gece kulübüne değil ! Konuşmaları duyamıyorum yüksek sesten.
arkadaşlar iftar için güngören merter çevresi önerisi olan var mıdır :)
Acıbadem sahra dürüm evi.
geçenlerde arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim. Kebap ve pide yedik. Tat ve porsiyon olarak cidden güzel bir yer. Biz memnun ayrıldık :) En güzeli garsonların tutumu çok iyi, ilgi alaka güzel. Tavsiye ederim.
.::. SAHRA D
Ramazanda bura daha da bir alevleniyor :D
Sakin, dinginleştirici, manzaralı bir yer arıyorsanız Ağa Kapısını tavsiye ederim.
Süleymaniye'dedir kendisi. Tam adresi "Süleymaniye › Demirtaş Mahallesi, Nazır İzzet Efendi Sokak, No 11, Fatih, İstanbul"
İster Eminönünden yukarı çıkın, ister tam tersi aşağı inin. Çevresinde otopark falan da var.
Bitkisel çayları, şerbetleri, değişik tarifleri efsanedir. Müzikler içinizi rahatlatır.
Arada çalışanların tutumu canınızı sıkabilir ama bence gidilip görülmesi gereken bir yer.
Özellikle sakin saatlerde tavsiye ederim. Tenha iken ayrı bir güzel oluyor.
Çemberlitaş Atik Ali Paşa Camiini bulursan çok yakınında.
Meydanda ki İspark'ın yakınında kalıyor yani çarşının ana kapasına gelmeden.
SEYHMUZ KEBAP EV
Istanbulda sakin plaj onerileri varmidir
Kilyos Babylon gerek müzik gerekse mekan olarak benim hoşuma gitti. Solar Beach var birde ama tavsiye etmiyorum.
http://babylon.com.tr/tr/mekanlar/babylon-kilyos
Küçükçekmece yeşilova'da kokoreçci Tekin usta varmış aramızda giden tadan öneren varmı acaba?
merhabalar. istanbula sık sık giden biriyim.işler güçler dolayısı ile. en büyük hobilerimden biri, bir ürünü, en iyi neresi yapıyorsa, oradan yemek. en ünlü, en iyisi neresi yapıyorsa orada yerim. bunun için ayvalık'a gittim tost yemeye, ıslak köfte için adapazarı, tekirdağ köfte için tekirdağ, cağ kebabı erzurum v.s. edirne ciğerini demiyorum burdayım zaten :) misal sütlücenin uykuluğu meşhur, burada hangi mekanı tavsiye edersiniz? istanbula gelmeyi zevk haline getirmek adına bari iyi yerde yiyelim derdindeyim de :) çorbadan, mantıya, dönerden, tatlıya ne olursa farketmez maksat lezzet olsun.
kandiilide cemile sultan korusunu duydum nasıldır nedir bilemiyorum ama manzarası güzel. bilen varsa yorum yaparsa güzel olur bayramdan sonra fırsat bulunca kız arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum
avrupa yakasında özellikle havalimanına yakın uygun yollu düzgün mekan olup kahvaltı yapabileceğimiz yer varmıdır. benım aklıma ilk florya sosyal tesisler geldi.
Ramazanda iftar için Yeniköy de Gazebo var oraya gitmiştim. Fiyatları 2 kişi için gayet uygun ve güzel yemekleri var. Garsonları da bir o kadar kibar..
Göksu da ki BigChefs e manzarası için gittik, rezv yaptırmadan gitmeyin. Kapıda kalma ihtimaliniz % 90
Lak lak edecekseniz odakulede ki Midpoint güzel, alt katında oturmanızı tavsiye ederim. Üst taraf biraz tırt
Şarap içmek isterseniz de hem galata kulesine karşı hemde Topkapı Sarayına doğru Petti Rosso yu tavsiye edebilirim. Galata dan aşşa inerken sağda kalıyor manzarası enfes..
Ağva taraflarında kahvaltıya yada günü birlik gidilebilecek tavsiye edeceğiniz yerler var mıdır ?
Canli muzik olan yer tavsiyesi varmidir. Avrupa yakasi.
Bakirkoy yesilkoy ortakoy etiler beyogu civari