bana göre çok sesli hem müzik sesi hem insanları sesi fazla bunaltıyor. ben birkaç kez gittim hiç beğenmedim.
Printable View
Çarşamba akşamı kız arkadaşımla özel bir gün için baş başa yemek planlıyorum anadolu yakası boğaz çevresi düşünüyorum. Aklıma nakkaştepe bridge geldi. Giden yada bilgisi olan var mı acaba?
Üsküdarda PATSO Burger var yemekten vazgeçemediğim ve vazgeçmeyeceğim bir yerdir. Ayak üstü sosisli hamburger tarzı sevenlere birebir ;) ne yerseniz yiyin doymama şansınız yok...
yenibosna İstWest avm içinde bulunan Deepfish balık restaurantı tavsiye ederim
fiyatları gayet makul.kişi başı alkollü içki hariç 30..40 tl civarı.
balık çorbasınıda özellikle tavsiye ederim ve devamında sıralı balık menüyü tavsiye ederim
MENÜ
http://www.deepfish.com.tr/index.php/monu.pdf
sosyetik, lüks değil de
haricinde,
şöyle güzel ahtapot, karides kalamar türevi şeyler yenilebilecek mekan önerisi var mıdır
Ahtapot var mı tam emin değilimde kalamarı ve karides güveci lezzetin doruğunda olan bir yer garipçe köyde, Kaşı kumluk balık lokantası diye.
Vakit buldukça hafta sonu ailemle, arkadaşlarla veya kız arkadaşımla giderim, gitmeyene de tavsiye ederim
Çok naif ve huzurlu sessiz sakin bir yer
Edit: Mekan resmi
http://i58.tinypic.com/f8dnb.jpg
yenibosna İstWest avm içinde bulunan Deepfish balık restaurant
MENÜ
http://www.deepfish.com.tr/index.php/monu.pdf
Çubuklu Hayal Kahvesi -İstanbul :)
Aramızda Yeşilköy'deki Porto Balık'a giden var mı ?
Bu saatte gidilebilecek ondo ve horhor harici onlara eş değer bir kebapci tavsiyesi lazım
Aslan Abi sana önerim İstinye Öz Doydum Kebap.
E5 Koşuyolu Shellin oraya Adanalı Hasan usta kebaçısı açılmış geçen dürümünü denedim fena değildi. Benim hoşuma gitti. Adamların Adana'dan sonraki İstanbuldaki ilk şubeleriymiş.
Atatürk havaalanı çıkışı çok fazla uzağa gitmeden, balık öncelikli manzaralı güzel biyer tavsiye edebilir misiniz?
yeşilköy ogün balık burayı merak ediyorum ben
yakındaki otel restoranlarından güzel , manzaralı olan var mı?200 300 + - bişeyler yapabiliriz iki kişi
Marmara Balik Restaurant, İstanbul - Restoran Yorumları - TripAdvisor
Yorumlar yerlerde :)
Florya'ya Aqua Avm'ye git hepsin manzaralı Midpoint vs birinde ye bence parçalanma boşuna
evin o tarafa uzayabilirm dersen mimarsinan balık osman.
yok bu civar olsa albatros tanıdık , havaalanından çıkıp 10 15 dk da gidilebilecek bi yer arıyorum.
cevahir in karşısında diye bahsettiğiniz dönerci nerede tam olarak ?
Restoranlar
yeşilköy marina civarında bikç yer var , ihtiyar balıkçı diye biyer buldum misal , o civarda tavsiye edilebilir biyer var mı?
Ahmet, Emre ile konuşsana bulur sana biyerler o. :)
Deniz kenarı veya eski tip böyle rakı meze yenilip kalkılcak uygun fiyatlı yer tavsiyesi :)
Beyler İstanbuldaki en iyi nargile cafe yi açıklıyorum o zaman,
Fatih Camii nin hemen dibinde bulunan Ari Antik Cafe.
Nargileler Fix 20 lira, starbuzz da dahil bütün tütünler var.
Huqqa, Kuruçeşme Kahvesi falan alt etmiş. Giderseniz eğer bana hak vereceksiniz. :)
Arkadaslar agvadaki orman icinde bulunan otellerden hangisini tavsiye edersiniz.temiz duzgun bir yer kafa dinlemelik sakin bir yer olarak.
Seçkin Restoranlar, Lüks Tatiller, Sıradışı Deneyimler | Bonubon
yeme içmede bazen güzel yerler, güzel fiyat olabiliyor.