beach olarak solar ın şikayetlerini bende çok duydum ama hiç gitmediğimden kendi açımdan bir fikrim yok ama soların yanındaki tırmataya geçen yıl 3 kere gittim hepsinde de memnun döndüm ama bu yıl nasıldır bilemiyorum.
Printable View
Beyler iyi bir dondurmacı arıyorum. Tercihen İstanbul Avrupa Yakası.
Büyükada'daki Mio Amore kafe gibi dondurması olan bir yer arıyorum kısaca.
İstanbula geldiğimde Alcatra'ya kesin uğrayacağım.
Solar arkadaslarimin mekani, haftaici 25 haftasonu 40'ti bildigim kadariyla. Ama otoparkti oydu buydu derken zaten fiyat yukseliyo. Ortam kalitesi olarak bana gore aquaparklardan farki artik kalmadigi icin ben bir yada iki kez gittim. Onun yerine Suada'nin havuzunu tavsiye ederim, gidecegim zaman surekli orayi tercih ediyorum. Haftaici giris 50'ydi, hem daha sakin oluyo.
beyler ikinci köprünün altından rumelifenerine doğru, oradan da kıyı kıyı yukardan dolanıp kısa mütevazi bi road trip yapıcam kız arkadaşımla, o civarda kalacak-gidece-görecek yer kafa dinlemek adına nereler var mutlaka kaçırma diyeceğiniz? piknik planımız da var nerde yapabiliriz :) ?
Geçen gün Bursa'da Cemil&Cemal usta Uludağ Kebapçısında (küçük dükkan, yani eski yeri) 5dk ara ile 2 tane 1 porsiyon iskenderi hüplettim, üzerinede şahane bir tatlı ikram (sütlü helva) ettiler. Benim için İstanbul'daki iskenderciler resmen artık yalan oldu.
Birde susurluk outletteki İskendeR (son R'yi halka içine alan logosu var) 10 numara İskender yapıyor.
Özetle, Xort'cuğum senin Hacı Bey'de benim için yalan oldu :(
eminönünde mercana doğru aralarda..amca..
Çüş ne 35'i , 22-23 TL , zaten adam gibi iskender ancak o fiyata oluyor, bunların yarı fiyatına salçada boğulan, pidesi betonarme olan plastik etten iskender veriyorlar, neydi o high definition iskender :D
Senin Hacı bey'de bunların fiyatından aşağı değildi, ama üzgünüm sınıfta kaldı. İskender iskenderoğlunun bazı şubelerinede kesinlikle tövbeliyim, bir gidiyorsun etin tadı farklı, bir gidiyorsun güzel yapmışlar, hergün değişirmi birader iskenderin tadı.
Cemil&Cemal'e ne zaman gitsem et hep aynı tadda ve hep 1+1 porsiyon sipariş ediyorum. Tok bile olsam affetmiyorum 1+1'i mideye indiriyorum :)
Hele o sütlü helva, of off, böyle bir lezzet yok. Kayınvalideye anlatsam bende yaparım ne varki diyecek bende taş sıkışmış işareti yapacam ayıp olur diye hiç anlatmıyorum :D :D :D
Sende benim gibi karış karış gezersen gittiğin yerlerde yemek yersen, her yemeği beğenmezsin :D Lezzeti bulduğum zaman affetmem, direkt mideye indiririm :)