Çok enteresan değil mi ?
Fuhuş yuvasından kahvaltıya dönmek..
Cidden merak uyandırdı, fuhuşun bile manzaralısı varmış.
Printable View
Karaköy'de :D mekan olarak tavsiye edeceğiniz bi yer var mı ?
Colonie-Mükellef-Nest vb gibi / Yemek olur club olur farketmez..
Ama konsepti begendiyseniz acabiliriz :)
tem avrupa konutlarında etiler balkon şubesi açılmış, ilgi alaka mekan manzara güzel.
Balkon, bir binanın altında. Galerinin orda ki ışıklardan giriyorsun, sağda ki sokakta. Bina nın önü bahçe sonrası manzara deniz :D
Etiler balkon yaz abi görürsün zaten yeri.
https://www.google.com.tr/webhp?sour...tiler%20balkon
etiler de nerededir bende bilmem adını duymuşluğum var ama hiç gitmişliğim yok :D
Yarın bir gidip sebebi ziyaret yapayım bakalım nasıl bir yermiş
Sene kaç acaba kanka
Belki akşamları bu şekilde olabilir
Bayrampaşa titanic otel'in önüünde, kasap şakir diye bi steak'çi ye gittim, etler dinlenmemiş, 3 kişi 180 lira hesap verdik ayıptır söylemesi ama hiç parasının hakkı degil, yedigime verdigimi acıdıgım anlardandı.. Gitmeyin :)
Etiler hisarüstü boğaziçi ünv. kampusunun orda PARK steak var gidilir denenir memnun kalınır yerlerden 2 kişi doyarsınız 52 liraya kolası tatlisi dahil :)
Dostlar;
Anadolu yakasında canlı müzik nargile bira lounge & cafe tarzı önerebileceğiniz mekanlar nerelerdir ? Mümkün mertebe liseli olmayan + türkçe canlı müzik olması gerekmekte. Çok şey isteyim abartmışsam kusuruma bakmayın. :)
Birde yarın öğlene kadar acil taktik öneri lazım :D
Alkolsüz canlı müzik nargile için : uçar cafe küplüce/beylerbeyi // müzik akşamları oluyor arayıp bilgi almak gerek her gece mi var bilmiyorum
Alkolsüz lounge nargile için : sherbet lounge koşuyolu
Alkollü olarak biyer önerim vardı ama o da el değiştirdi maalesef :)
Sapanca için;
Istanbul Dereli
natürköy
Tarzı yer tavsiyesi olan var mı ? Hepsine bakıp öyle karar vermek istiyorum. Teşekkürler.
Böyle sürekli güncel çekiyorum flood gibi ama kusura bakmayin
Beyler brşey soracağım ama rica ediyorum dalga geçmeyin;
İstanbul'da böyle koçanıyla hakiki süt mısırını nerede yiyebiliriz. Sokaktakiler hep tadı tuzu olmayan zirai mısır. Çok uzun zaman oldu gerçek süt mısırı yemeyeli.
Bulduranının repini veririm, terazisine tıklarım veya mısır ısmarlarım :D
İstanbul Camlıkahve'deki Dürümcü Ustaların Yeri cidden çok iyi. Hem dürümlerin lezzeti hem de garsonların kibarlığı çok başarılı. F/p olarak tek geçerim. :)
Dürümcü ustalara + 1
Ben de h.savaş arkadaşımızın tavsiyesi ile gittim, çok nezih bir mekan. Çalışanlar çok güleryüzlü ve ilgiliydi, etler taze, servis muhteşemdi. Tekrar tekrar gidilebilecek bir mekan.
Yer neresi ? Şu bahçelievlerdeki mekan mi
Nisantasi Topagaci'nda Gallia yi tavsiye derim yemekler MUKEMMEL, Kokorecli pizzasi hele:) denemeden dalga gecmeyin mukemmel bir turk/italyan/amerikan mutfagi arasi tutturulmus