Biz sürekli 2 barda gezdiğimiz için öyle hileleri bilmiyoruz hacı :hehe:
Ama cırcır kolu ile öksürmeye gelmiyo onu iyi biliyoruz :D
Printable View
midye-kokoreç fotoğraflarını gördüm, öğle yemeği daha yiyemedik iş güçten, şu an ağlıyorum biliyor musun??? @XoR
@mmustu reyiz ankara dragların ardından aspavadaki künefeden sonra şu 310 midyeyi ü 500 yapıp bırakıp yumrugu masaya vurman lazım :D
B.evler / Bakırköy taraflarında ikamet edenler Ömür Rest. yemekleri ve mezeleri 10 numara.
Ayrıca kalabalık bi zamanda gidip bi Chivas açarsanız bir motorla mekandan ayrılmanız olası ben söyliyeyim..
Pazar günü brunch yapam diyorum
Ama KALİTE olsun kuymak filanda yapsın mümkünse ist avr yakası
Mekan önerileri alabilirsek sevinirik
Abi bence az erken çık yola Beykoz'da Lacivert var. Mükemmel bir yer manzara da 10 numero. Ben avrupa yakasından bıktım artık buralar daha güzelmiş, iyiki iş dolayısıyla karşıya geçtim.
http://i.hizliresim.com/goN99Z.jpg
Bahçeşehir 3.cadde Gönenli ve Ekmevi Gurme kahvaltı gayet iyiler.. :)
Buraya giden oldu mu?
Metet Doner | Tek şube Kuzguncuk
http://metetdoner.com/wp-content/upl...a-1024x683.jpg
Yeşilköy spor kulübü yeşilköy deki neredeyse çoğu mekana uğrarım ama gerek garsonların ilgisi olsun gerekse müşteriye yaklaşımları olsun diğer mekanlara göre 10 kat iyidir nargilesi ve yemekleri de gayet iyidir diğer mekanlar gibi suratsız kendini bişey sanan tipler burada yok sırf yeşilköydeki diğer mekanlarn artis tutumlarından sonra burayı ayrı bi sevdim
büyükçekmece sahilde nonna cafeyi tavsiye ederim. Alkol yok. Fiyatlar normal canlı müzikteki arkadaş çok iyi :)
pendik gaziburma ünal,
kahvaltıya gittim bence güzeldi, özellikle menemen ve su böreği dışarıda yemiş olduğum en iyi menemen ve su böreğiydi desem abartmış olmam. Antep peynir tabağı ve katmer de cila gibiydi :) fiyatları normal seviyede
katmer
kahvaltı tabağı
peynir tabağı
menemen
su böreği
2 şişe su
5-6 bardak çay
50 tl
Midyeci Ahmet kral yahu Caddebostan sahile biz sipariş verdik 200 tane alırsanız göndeririz dedi. Hayatımda ilk defa 30 a yakın midye yedim ciddi anlamda çok iyi .
Üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Virginia Angus'un sahibi Burak Altay vefat etti - Ekonomi Haberleri
Nezih-Rumeli hisarı bugün 3 kişi gittik bitiremedik baya Fazla şey geldi ve neredeyse hepsi güzeldi ve manzarası çok güzeldi kişi başı 58'e geldi hesap
Anadolu hisarında Özen börekten tavsiye üzerine börek aldım, gerçekten süpermiş tavsiye ederim hiç rahatsız etmiyor..
Eğer Asya mutfağı seviyorsanız PF Chang's. Başlangıç olarak mutlaka dynamite shrimp isteyin
Konuyu yukarılara taşıyalım :)
Allah nasip ederse Ekim 8' de evleniyorum, sadece nikah yapıcaz. Nikahtan sonra hatunla başbaşa yemek yiyelim diyorum, güzel lüks manzarası vs güzel olan bir yer önerebilirmisiniz? Boğaz tarafı olursa efsane güzel olur. Teşekkürler.
Sunset Grill
Gecenlerde instagramdan takip ettigim bir hesaptan baya bir reklami gordukten sonra gidelim dedik..
Kavacik-teras cafe restoran.
Kahvaltiya gittim hepsi hazir kavonazlu urunlerden hic bir esprisi olmayan standart bir kahvalti kisi basi 40 tl mado / alacati muhallebicisi gibi standart mekanlarin sahvaltisi bile 10 basardi o derece
Azcik ucundan da bogaz manzarasi seyredip donduk...
Onceden kahvalti olayi cok cok uygun du ama son zamanlarda baya bir yayginlasti...muesselerde bunu firsat bildi sanki...
Atasehir van kahvalti salonu
Kadikoy bal sut yumurta
Atasehir kahvalti dunyasi buralar gittigim guzel yerlerdi...
Ayrıca allahını seven üzerime seyyar dürümcü atsın. Arabada dürüm Yapan kalmadı mı ?